Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Ties raakt mogelijk oog kwijt na dagje festivallen in Eindhoven en zoekt dader via Facebook

Een dagje festivallen eindigt voor Ties van Beek mogelijk in het verliezen van een oog. Hij werd afgelopen zaterdag mishandeld op Bontgenoten Winterfestival in Eindhoven. “Het licht werd letterlijk uit mijn oog geslagen.” De Veldhovenaar plaatste een bericht op Facebook over de dramatische gebeurtenis, in de hoop dat de dader zich meldt. Die post werd al 1,7 duizend keer gedeeld.

Lees meer

Woningbrand aan Victoriestraat in Waalwijk, bewoner in veiligheid gebracht

In een woning aan de Victoriestraat in Waalwijk is dinsdagmiddag brand uitgebroken.

Lees meer

Ontsnapte wallaby zorgt voor onveilige situaties op Eindhovense wegen en overleeft dat niet

Fietsers en automobilisten in Eindhoven wisten maandagavond niet wat ze zagen. In de stad maakte een kangoeroe de wegen onveilig. Het bleek een ontsnapte wallaby te zijn, een mini-kangoeroe. Het ging verschillende keren net goed, maar uiteindelijk werd het beestje aangereden. Met een spuitje moest het dier uit zijn lijden worden verlost.

Lees meer

Op Eefjes auto werd een hakenkruis gekrast: 'Verschrikkelijk om mee rond te rijden'

Het was een onaangename ontdekking voor de Tilburgse Eefje de Kort afgelopen weekend. In de nacht van vrijdag op zaterdag bleek midden op de motorkap van haar auto een groot hakenkruis te zijn gekrast. Haar wagen stond op een parkeerplaats aan de Nieuwstraat. "Ik kan er met mijn hoofd niet bij."

Lees meer

Moedermoord Kaatsheuvel: justitie wil tbs met dwangverpleging voor Michael G.

Justitie heeft dinsdag tbs met dwangverpleging geëist tegen Michael G. (29) uit Kaatsheuvel. Hij zou begin dit jaar zijn moeder hebben gedood. De zaak zorgde voor extra opschudding, omdat er de dag voor het drama geen plek was voor G. op de crisisafdeling.

Lees meer

Vrouw doet valse aangifte om vreemdgaan te verhullen: 80 uur werkstraf

Is ze verkracht of had ze uit vrije wil seks en deed ze daarna een valse aangifte van verkrachting? Een vrouw uit Asten stond maandag voor de politierechter in Den Bosch. Opvallend is dat ook haar man voor moest komen. Hij wordt beschuldigd van smaad en laster. De rechter legde de man en de vrouw een werkstraf van 80 uur op.

Lees meer

Bestuurder met verlopen rijbewijs rijdt fietser aan in Waalwijk

Bij een verkeersongeval op de Midden-Brabantweg in Waalwijk is dinsdagochtend een 30-jarige man aangereden door een 37-jarige Oisterwijker. De dader reed rond met een verlopen rijbewijs.

Lees meer

Zus richt zich tot Michael G. tijdens rechtszaak moedermoord Kaatsheuvel: 'Mijn leven is verwoest'

“Ik had een droom en dacht dat mijn moeder behekst was.” Dat zei Michael G. uit Kaatsheuvel dinsdagochtend in de rechtbank Breda. Hij staat terecht voor het doden van zijn moeder begin dit jaar. Justitie heeft tbs met dwangverpleging geëist.

Lees meer

Zwarte piet dit jaar voor het laatst te zien bij intocht in Eindhoven

Eindhoven neemt na dit jaar definitief afscheid van zwarte piet. Bij de intocht van Sinterklaas op 16 november zijn de pieten voor het laatst te zien. Dit maakten burgemeester John Jorritsma en de stichting Sinterklaasintocht Eindhoven bekend in een gezamenlijke verklaring.

Lees meer

Dierenactivisten roepen op om naar rechtszaak stalbezetting Boxtel te komen, al 123 mensen aangemeld

Als het aan de dierenactivisten van Meat the Victims ligt, wordt het druk in de rechtszaal van Den Bosch komende woensdag. Daar staan 67 activisten voor de rechter omdat ze in mei urenlang een varkensstal in Boxtel bezetten. Op Facebook roept de organisatie mensen op om bij die zaak aanwezig te zijn. Ze willen zo steun betuigen aan degenen in het beklaagdenbankje. Ook boerenorganisatie ZLTO gaat met een aantal leden naar de rechtbank toe.

Lees meer

Duitsers joegen 134 Heusdenaren de dood in

5 november 1944. Een zwarte dag voor Heusden. Terwijl de bevrijders naderen, zoeken inwoners hun toevlucht in de schuilkelder van het stadhuis. De Duitsers blazen de veilig gewaande plek op. Iedere dag lees je alle gebeurtenissen van die dag in 1944.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant