Openen in browser

        

Iets minder coronagevallen, maar wel drukker op de intensive care

Nadat de besmettingscijfers wekenlang stegen, is het aantal geregistreerde coronagevallen in Brabant en in heel Nederland gedaald. Dat blijkt uit de weekcijfers van het RIVM. Wel liggen er weer meer coronapatiënten op de intensivecare-afdelingen van de ziekenhuizen.

Lees meer

'Gevaccineerd? Boek nu!' Senior Vakantie Plan wil vanaf mei weer op reis

In mei weer met een groepsreis naar het Duitse Bad Arolsen, geheel verzorgd en met een verpleegkundige mee in de bus. Senior Vakantie Plan in Den Bosch is er klaar voor. "Eind februari kregen we al telefoontjes van mensen die zeiden: 'Ik ben gevaccineerd, ik wil boeken!' De mensen willen weer genieten."

Lees meer

Leraar pleegde ontucht met 16-jarige leerlinge: 240 uur taakstraf

Een 31-jarige leraar uit Den Bosch die ontucht pleegde met een minderjarig meisje, heeft 4 dagen celstraf en een taakstraf van 240 uur gekregen. De man had ook seksueel getinte foto's van het meisje in zijn bezit. De 4 dagen zat hij al in voorarrest uit.

Lees meer

Wasbeer bijt medewerker van de dierenambulance die hem wil vangen

Medewerkers van de dierenambulance hebben dinsdagmorgen in Vught een tweede wasbeer gevangen die daar in een kippenhok was opgedoken. Het roofdier beet een van de medewerkers door zijn handschoen heen in zijn hand. Het dier wordt naar een tijdelijke opvang in Schaijk gebracht.

Lees meer

Friet bakken gaat mis, brand in appartementencomplex Tilburg

Bewoners van een appartement aan het Zwartsluishof in Tilburg wilden op tweede paasdag even lekker een frietje bakken. Dat ging echter mis. Bij het opwarmen van de frituurpan ontstond brand.

Lees meer

Jongens schoppen zijspiegels van auto's in Berghem

In Berghem zijn zondagnacht rond vijf uur meerdere auto's vernield. Twee jongens fietsten door de Landbouwlaan en schopten zijspiegels van de auto's. De wijkagent heeft een foto gedeeld op sociale media waarop ze te zien zijn.

Lees meer

Coronanieuws: 906 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Nog rustig bij Tilburgse containeroverslag, straks stapels met containers

Bij de containeroverslag van BTT Multimodal Container Solutions in Tilburg is het nu nog heel rustig als gevolg van het vastgelopen schip in het Suezkanaal, maar dat is binnenkort wel anders. "Kom over twee weken terug, dan zie je hier stapels met containers staan", zegt commercieel manager Remon Versteijnen tegen de NOS. "Normaal gesproken kun je de lijnen hier niet zien op de grond."

Lees meer

Automobilist rijdt hard tegen boom, traumahelikopter geland

Op de Zuidelijke Randweg in Zevenbergen is een automobilist tegen een boom gereden, aan de andere kant van de weg. De man raakte zwaargewond.

Lees meer

Flitswinter van 15 minuten: lokaal vallen korte, felle sneeuwbuien

Dikke vlokken sneeuw vielen dinsdagochtend in groten getale én indrukwekkend tempo naar beneden in Eindhoven. Een superlokale, hevige maar ook bijzonder korte sneeuwbui was het, meegevoerd met een luchtsoort die vanaf de Noordpool komt. Weerman Wouter van Bernebeek van Weerplaza vertelt enthousiast: "Dit soort geïsoleerde sneeuwbuien gaan we dinsdag nog meer zien in de provincie."

Lees meer

Auto op z'n kop in de sloot, bestuurder op de vlucht

Een automobilist is met z'n auto op z'n kop in een sloot naast de Valkenvoortweg in Waalwijk beland.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant