Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Inwoners van Veldhoven zijn rattenoverlast zat: 'Ze komen zelfs op de slaapkamer'

Na vier jaar zijn de inwoners van Veldhoven het spuugzat. Ratten zorgen daar voor veel overlast. Ze komen zelfs op de slaapkamer op twee hoog. ’s Avonds in de tuin zitten, is er niet meer bij. Dan lopen er vijftien rond. “We durven dan niet naar buiten. De ratten zijn dan de baas,” zegt Manuela Ketelaars.

Lees meer

Ballonvaarder moet 65.000 euro betalen omdat papegaaien zich dood schrokken

Een ballonvaarder uit Schijndel moet een vader en zoon uit de gemeente Zundert zo’n 65.000 euro betalen omdat hij in maart 2017 te laag langs het huis van de familie voer. Door het geluid van de branders van zijn langsscherende luchtballon overleden drie bijzondere papegaaien door de stress.

Lees meer

Weg met de herfstjas: mooie nazomer op komst met 28 graden

Word jij al depressief bij het zien van je herfstkleding? Hou vol, want de zomer krijgt waarschijnlijk toch nog een staartje. Na het weekend neemt de kans op warm nazomerweer toe. Het kan dinsdag zelfs maximaal 28 graden worden.

Lees meer

Vakantiegangers verrast door code oranje in Griekenland: 'Ik heb best veel te doen de komende dagen'

Een vakantie in het buitenland is in deze coronatijd erg onzeker. De ene dag mag je nog gewoon reizen en de volgende dag zijn alleen nog noodzakelijke reizen. Bob Schellens uit Eindhoven is op vakantie in Griekenland. En sinds dinsdagmorgen geldt daar code oranje.

Lees meer

Gelukt: de Bassie & Adriaan-auto van Rob (34) heeft een nieuwe eigenaar

Het is hem gelukt: Rob (34) uit Breda heeft zijn Bassie & Adriaan-auto verkocht! Voor 24.000 euro zijn John en Guus uit het Gelderse Huissen de nieuwe eigenaren. "Het kostte wat, maar een lach op het gezicht is onbetaalbaar", volgens John. En die uitspraak sluit mooi aan bij de filosofie van die clown en die acrobaat: wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen...

Lees meer

Coronanieuws: Helft meer besmettingen met coronavirus geconstateerd

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

A58 even dicht na ongeluk, bestuurder van auto slaat na ongeluk op de vlucht

De snelweg A58 werd maandagavond afgesloten in de richting van Bergen op Zoom na een ongeval ter hoogte van Rucphen. Een bestuurder van een auto die betrokken was bij het ongeval probeerde te voet te vluchten. Hij werd later met de politiehelikopter opgespoord en door agenten aangehouden.

Lees meer

Tonprater Frank Schrijen blijkt op gruwelijke wijze te zijn gedood

Tonprater Frank Schrijen uit Boxmeer is op 26 februari in zijn appartement met een stuk hout op zijn hoofd geslagen, vastgebonden en vervolgens werd zijn keel doorgesneden. De verdachte zou Schrijen ook hebben beroofd van zijn geld, telefoon en kleding. Dat laat de Officier van Justitie dinsdag weten tijdens een pro forma zitting in Den Bosch.

Lees meer

Meisje van fiets getrokken en mishandeld in Eindhoven

Een meisje is donderdagavond 20 augustus van haar fiets getrokken en mishandeld op het Orpheusviaduct in Eindhoven, zo meldt de politie dinsdag. Het slachtoffer hield er meerdere kneuzingen aan over.

Lees meer

Ultieme poging om verdwenen vrienden uit Asten na 46 jaar te vinden

De politie begint dinsdag met een ultieme poging om de bevriende Astense stratenmakers Piet Hölskens en Hans Martens te vinden. De twee zijn al 46 jaar vermist. Omdat de vrienden mogelijk in een auto begraven liggen onder het zand op de bodem van de Brink in Liessel, gaat een gespecialiseerd bedrijf in de afgraving op twee specifieke plekken zoeken. De zoektocht duurt waarschijnlijk vier dagen, zo laat de politie weten.

Lees meer

Vrachtwagen duwt boom met wortel en al uit de grond in Eindhoven

Een vrachtwagen heeft dinsdagochtend een boom met wortel en al uit de grond gereden aan de Schalmstraat in Eindhoven. De zeer droge boom begaf het ondanks de kleine botsing al gauw. Niemand raakte gewond.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant