Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vrouw opgepakt in gruwelijke moordzaak loodgieter Johan van der Heyden

In de zaak rond de gewelddadige dood van de Belgische loodgieter Johan van der Heyden is dinsdagmorgen een 42-jarige vrouw uit Bergen op Zoom aangehouden. Zij is de vierde verdachte in de moordzaak. De vrouw wordt verdacht van diefstal met geweld, afpersing, opzettelijke vrijheidsberoving en gijzeling.

Lees meer

Coronanieuws: 'Toiletten en douches op campings al vanaf 15 juni weer open'

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis.

Lees meer

Onrust onder nertsenhouders: dieren zouden los worden gelaten

Er is weer onrust ontstaan onder nertsenhouders. Op Facebook en Twitter verscheen maandagavond een bericht waarin gesproken werd van een 'reële dreiging dat er nertsen losgelaten worden'.

Lees meer

Coronanieuws: 73 coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen, kind positief getest in Helmond

In dit liveblog hielden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis. De coronacrisis kost waarschijnlijk honderdduizenden Nederlanders hun baan en zet de economische vooruitgang jaren terug, zo voorspelde De Nederlandsche Bank (DNB),

Lees meer

Het internationale vakantiegevoel in je eigen tuin, dat is helemaal niet zo moeilijk

"Als je deze zomer door de coronamaatregelen thuis blijft, zijn er genoeg mogelijkheden om van je eigen tuin een mooi alternatief voor een reis naar Spanje, Frankrijk of Griekenland te maken. Zelfs als je niet al te veel ruimte hebt." 'Green-stylist' Romeo Sommers uit Den Bosch weet wel hoe je van 'Hintergarten' of 'Rundumhausen' toch een exotische plek kan maken.

Lees meer

Man die 12,5 miljoen euro cash bij zich had is voormalig dakloze

De man bij wie vorige maand in een huis in Eindhoven 12,5 miljoen euro aan contanten werd gevonden, was een voormalige dakloze van Georgische afkomst. Dat meldt De Telegraaf.

Lees meer

Jos (63) begonnen aan lang revalidatieproces na corona: 'Doktoren zien iets wat eigenlijk niet kan'

Jos Klaassen (63) uit Eindhoven blijft de doktoren verbazen. Zes weken lag hij op de intensive care van het Catharina Ziekenhuis met corona, waarvan vier weken in coma. Maar inmiddels is hij alweer tien dagen thuis. En het gaat ‘best wel goed’ , zo vertelt hij maandag. “Elke dag ga ik met kleine stapjes vooruit."

Lees meer

Extra agenten in centrum Tilburg na oproep tot 'plunderen'

De politie heeft maandagavond extra agenten het centrum van Tilburg ingestuurd. Hiertoe is besloten nadat een bericht was rondgegaan op Snapchat en waarin werd opgeroepen 'massaal alles in Tilburg te plunderen'. Uiteindelijk gebeurde er, voor zover bekend, niets onoirbaars.

Lees meer

Vrouw (19) met broodmes in het hoofd gestoken, dader krijgt tbs

Een 23-jarige man uit Helmond die een 19-jarige vrouw meerdere keren met een broodmes in het hoofd heeft gestoken, krijgt tbs opgelegd. Volgens deskundigen was hij ontoerekeningsvatbaar toen hij het slachtoffer aanviel.

Lees meer

Echtpaar uit Breda opgepakt voor witwassen van 180.000 euro

Een echtpaar uit Breda is maandag opgepakt voor het witwassen van 180.000 euro. De 56-jarige man en zijn 52-jarige vrouw zouden een aantal jaren contant geld hebben opgenomen met buitenlandse betaalkaarten.

Lees meer

Jeukrupsen op het fietspad en in de speeltuin: het processierupsenseizoen is weer begonnen

De eikenprocessierupsen zorgen weer voor de eerste overlastmeldingen, onder meer in het Reeshofpark in Tilburg en in de wijk Haagse Beemden in Breda. In Tilburg kruipen de processierupsen over het fietspad en de bomen worden ingenomen door de jeukende rups.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant