Openen in browser

        

Verkenners willen Brabantse coalitie met CDA, VVD en linkse partijen

De verkenners Marja van Bijsterveldt en Emile Roemer adviseren aan Provinciale Staten een coalitie van VVD, CDA, SP, GroenLinks en PvdA.

Lees meer

Kevin K. nam 15-jarige Celine mee en had seks met haar: 1,5 jaar cel

Kevin K. moet anderhalf jaar de cel in omdat hij seks had met de 15-jarige Celine uit Berghem. Ook dat hij haar meenam in zijn auto en haar zo onttrok aan het ouderlijk gezag, rekent de rechtbank in Den Bosch hem zwaar aan. Bovendien had Kevin kinderporno van een ander minderjarig meisje (14) in zijn bezit.

Lees meer

Na de vechtpartij in Deurne wijzen de vingers naar groep Limburgers

Het is een groep van 10 jongemannen, tussen de 18 en 21 jaar oud. Ze komen uit het Limburgse Well. "Eigenlijk zijn het prima jongens", zegt kroegeigenaar Angelo Keijsers. "Maar als ze te veel gedronken hebben, worden ze wild." Een paar dagen na de massale vechtpartij in Deurne wijzen de vingers naar deze groep jongens. Ze zouden regelmatig problemen veroorzaken in Deurne.

Lees meer

Vermiste Esther (46) uit Den Bosch is dood gevonden

De vermiste Esther (46) uit Den Bosch is woensdagavond dood gevonden. Dat meldt een vriend van de vrouw op Facebook.

Lees meer

Rob van Daal ruilt met 'straatarm' gezin: 'Reuze naar mijn zin gehad'

Rob van Daal is als volkszanger heel wat luxe gewend. Het huis van Rob en zijn vrouw Karin staat vol prachtige spullen. Maar in het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm neemt hij afscheid van dat leven en wisselt hij met een alleenstaande vader die nauwelijks geld te besteden heeft. Toch heeft hij het gezellig gehad.

Lees meer

KNVB wilde Jumbo-reclame met Snollebollekes van de buis

Rond de EK-reclame van de Jumbo met Snollebollekes is een relletje ontstaan. De commercial viel slecht bij KNVB. De voetbalbond vroeg de Veghelse supermarktketen zelfs te stoppen met de reclame, maar daar had Jumbo geen zin in. Het lijkt met een sisser af te lopen, want de KNVB laat het er toch maar bij zitten. Dat schrijft de Telegraaf.

Lees meer

Raadsel rond fotorolletje opgelost: gezin op oude foto's is gevonden

Na wekenlang zoeken heeft Steven van Pelt eindelijk antwoord. Hij vond in een oud fototoestel een rolletje met daarop foto's van een onbekend gezin. Het blijkt te gaan om het gezin van Gert de Haas uit het Gelderse dorp Maurik.

Lees meer

Coronanieuws: 276 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Kijk hier de gedeeltelijke zonsverduistering terug

Voor het eerst sinds 2015 was er weer een gedeeltelijke zonsverduistering. Het was een kleine, gedeeltelijke zoneclips die tussen 11:19 en 13:31 uur plaatsvindt, waarbij de zon op het hoogtepunt om 12:23 uur voor 17 procent door de maan wordt bedekt.

Lees meer

Twee auto's binnen tien minuten in vlammen op in Eindhoven

Twee auto's in dezelfde wijk in Eindhoven zijn donderdagochtend vroeg binnen tien minuten in vlammen opgegaan. De auto's waren niet meer te redden.

Lees meer

Groot protest in Oss tegen windmolens: 'Onze polder gaat naar de kloten'

Joep van de Plas woont prachtig aan de rivierdijk in Maren-Kessel. Hij gruwelt bij de gedachte dat in de Lithse polder tientallen grote windmolens komen om energie op te wekken. "Het polderlandschap gaat dan naar de kloten", zegt hij. Samen met zo'n honderd mensen voerde hij woensdagavond actie bij het gemeentehuis van Oss, tegen de plannen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan