Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: 697 nieuwe coronapatiënten in Brabant, daling van patiënten in ziekenhuizen

Ook deze donderdag houden we je op de hoogte van al het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Politie houdt man aan na massale zoekactie in Bredase wijk Hoge Vucht

De politie heeft woensdagavond en -nacht in de Bredase wijk Hoge Vucht gezocht naar een man die eerder op de avond met zijn auto vluchtte bij een routinecontrole. Dit deed ze met veel mensen en wagens. Tegen één uur werd er iemand in een flatgebouw aan de Groenedijk aangehouden, maar het is niet duidelijk of het om de gezochte man ging.

Lees meer

Auto tegen boom na achtervolging, politie jaagt vergeefs op inzittenden

Een auto is woensdagnacht aan de Damianusdreef in Dommelen bij een achtervolging door de politie tegen een boom gereden. De inzittenden wisten snel te ontkomen tussen struiken rond een kinderboerderij.

Lees meer

Man (32) schoot tijdens wilde politie-achtervolging door Breda

De man die woensdagnacht in Breda is aangehouden na een massale zoekactie van de politie heeft mogelijk geschoten tijdens de achtervolging. Het gaat om een 32-jarige man van wie niet duidelijk is waar hij woont, zo meldt de politie.

Lees meer

Jongen (16) neergestoken in Breda, slachtoffer ligt zwaargewond op straat

Een tiener is donderdagmiddag vlakbij de Seringenlaan in Breda neergestoken. Het gaat om een jongen van 16 jaar. Het slachtoffer lag enige tijd zwaargewond op straat.

Lees meer

Rolstoelbus voor Nanne (6) is een feit na talloze acties en donaties: 'Woorden schieten tekort'

Het had maandenlang heel wat voeten in de aarde, maar het is de familie Van den Broek uit Rucphen gelukt: ze hebben het geld bij elkaar voor een rolstoelbus voor hun 6-jarige dochter Nanne. Dankzij hulp van honderden gulle mensen is de peperdure bus nu besteld. "Eindelijk, het is super! We zijn er erg blij mee", zegt moeder Sandra.

Lees meer

Auto's en bestelbusje in Geldrop totaal verwoest na brandstichting

In de Kettingstraat in Geldrop zijn woensdagnacht twee auto’s en een bestelbusje uitgebrand. De drie voertuigen waren in brand gestoken, zo laat de politie weten. Hoe dit is gebeurd, wordt onderzocht.

Lees meer

Man doodt Thérèse Hiwat met 41 messteken: hof legt 25 jaar gevangenisstraf op

Een man moet ook van het gerechtshof in Den Bosch 25 jaar de cel in wegens het doodsteken van de Tilburgse Thérèse Hiwat. De dader, de 25-jarige Juliandro 'Django' A., kreeg in 2016 van de rechtbank in Breda dezelfde straf.

Lees meer

Ultieme eerbetoon aan 9/11 komt uit Brabant: Twin Towers van Daan (19) zijn onderweg naar Amerika

Van de garage van zijn ouders in Deurne naar Ground Zero in New York City. De enorme maquette van het World Trade Center waar Daan van der Steijn (19) jarenlang aan werkte, vertrok donderdagochtend richting de Verenigde Staten voor een tournee.

Lees meer

Motorrijder gewond na botsing met auto in Goirle

Bij een verkeersongeval op de Tilburgseweg in Goirle is woensdagavond een motorrijder gewond geraakt. Dat gebeurde nadat hij was aangereden door de bestuurster van een auto.

Lees meer

Bredase wijk urenlang in ban van grote zoektocht door politie, dit is hoe de avond verliep

Agenten in kogelwerende vesten die met geweren in kofferbakken van auto’s kijken of er geen misdadiger in schuilt. De wijk Hoge Vucht in Breda is woensdagavond urenlang het decor van een massale zoekactie. Een reconstructie van de wilde achtervolging.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant