Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

FC Den Bosch moet twee thuiswedstrijden afwerken zonder harde kern vanwege racisme-rel

De komende twee thuiswedstrijden moet FC Den Bosch afwerken zonder de harde kern van de supporters op de M-side. Dat heeft de tuchtcommissie van de KNVB de club als straf opgelegd nadat Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira in november vanaf de tribune racistisch geschreeuw naar zijn hoofd kreeg.

Lees meer

Dode vrouw gevonden in huis in Eindhoven

In een huis aan de Dadelstraat in Eindhoven is donderdagmiddag een dode vrouw gevonden. De politie is donderdagmiddag rond één uur de woning binnengegaan.

Lees meer

'Bom' in pakketje blijkt fles, straat in Oudenbosch is weer vrijgegeven

Het rokende pakketje in Oudenbosch waarvoor donderdagmiddag de Bosschendijk in Oudenbosch werd afgezet, bevatte geen explosieven.

Lees meer

Automobiliste botst tegen gevel van huis en raakt gewond

Een automobiliste is donderdagmiddag tegen de gevel van een woonhuis aan de Oordeelsestraat in Baarle-Nassau gereden. De bestuurster raakte daarbij gewond. Er is een traumahelikopter geland.

Lees meer

Het carnavalslied die je wist dat zou komen: ‘Een bordje minder, Leontien’

Het kon niet uitblijven: een carnavalsnummer over Marco en Leontine. Hans van Erp en René van Rooij, beter bekend als het Brabantse duo Pap en Pudding, en hun geluidsman Geert School kregen zondag ineens een ingeving en een paar dagen later was hun carnavalshit geboren: ‘Een bordje minder Leontien’.

Lees meer

Kopschoppende asielzoeker krijgt 20 maanden cel na zware mishandeling in azc Budel

Een Libische asielzoeker moet 20 maanden de cel in omdat hij in oktober vorig jaar een Tunesische medebewoner van het asielzoekerscentrum in Budel zwaar mishandeld heeft. De rechter in Den Bosch besloot dat donderdag.

Lees meer

Rokend pakketje valt uit bus van bezorger in Oudenbosch, politie zet straat af

De politie deed donderdagmiddag onderzoek naar een verdacht pakketje op de Bosschendijk in Oudenbosch. Het pakketje viel uit de bus van een pakketbezorger van TNT Express, zegt Marie-Jeanne van Kuijk. Het pakketje lag bij haar voor de deur. "Het begon ineens te roken."

Lees meer

Boetes voor illegaal schommelende tieners kwijtgescholden

Twee tieners hoeven toch geen boete te betalen voor illegaal schommelen in een speeltuintje in Breda. Dat bleek donderdagochtend tijdens een opmerkelijke rechtszaak in Breda. Op sociale media was er veel onbegrip dat dit kleine vergrijp na anderhalf jaar nog in de rechtbank besproken wordt.

Lees meer

Politie vindt 40 kilo speed in huis, twee mannen aangehouden in Oosterhout

In een huis aan de Freesiastraat in Oosterhout heeft de politie veertig kilo speed gevonden. De harddrugs hebben een waarde van enkele tonnen. Er werden twee mannen aangehouden.

Lees meer

Nagenieten! Zo beleefden de NAC-supporters de bekerwinst op de tribune

Het kon eigenlijk niet, maar het gebeurde toch. NAC bereikte woensdagavond de halve finale in de KNVB-beker door AZ te verslaan. Zonder toeters, bellen of megafoons zongen en schreeuwden zo'n 700 fanatieke NAC-supporters hun ploeg naar de overwinning. Verslaggever Ronald Sträter reisde met ze mee en maakte een (video)verslag.

Lees meer

'Hier schrik ik van', burgemeester wordt rondgeleid in groot drugslab in Hapert

"Dit is het bewijs, in Hapert gebeurt het dus ook", reageert Remco Bosma van de gemeente Bladel, waar Hapert onder valt. Ondertussen kijkt hij rond in het ontdekte drugslab. Woensdag werd het lab ontdekt achter een huis en twee Eindhovenaren zijn aangehouden. Het blijkt een groot laboratorium maar ook nog eens een explosief laboratorium te zijn.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant