Openen in browser

        

Duizenden steunbetuigingen voor familie van Melissa van Roosmalen: 'Leegte is niet te vullen'

Het regent op internet berichtjes en steunbetuigingen voor de familie van de woensdag omgekomen Melissa van Roosmalen. Zij en haar broer kickbokskampioen Robin van Roosmalen werden 's middags aangereden op de A2. Robin ligt nog met verwondingen in het ziekenhuis.

Lees meer

Zou het nu dan echt? Sneeuw verwacht op zaterdag

Het wordt de komende dagen echt winters. Zaterdag verwacht Weerplaza sneeuw en de verwachting is dat een groot deel van Nederland wit wordt.

Lees meer

Coronanieuws: 386 coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen, 907 nieuwe besmettingen in de provincie

In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van al het nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Kickbokskampioen Robin van Roosmalen gewond en zijn zus Melissa omgekomen bij ongeluk op A2

De 29-jarige vrouw die woensdag om het leven kwam bij een noodlottig verkeersongeval op de A2 bij Nieuwegein is Melissa van Roosmalen uit Den Bosch. Haar 31-jarige broer, kickbokskampioen Robin van Roosmalen, raakte gewond.

Lees meer

Kickbokskampioen Robin van Roosmalen wordt geopereerd na zwaar ongeluk

Kickboksbokskampioen Robin van Roosmalen (31) uit Den Bosch wordt donderdagmorgen geopereerd. De vechtsporter raakte woensdag zwaargewond bij een ongeluk op de A2 bij Nieuwegein. Zijn zus Melissa (29) kwam bij dat ongeluk om het leven.

Lees meer

Vernieuwde vaccinatieplanning: kwetsbaren eerder, dit is wanneer jij jouw coronaprik kan verwachten

47.000 zorgmedewerkers hebben de eerste van twee coronavaccin-injecties achter de rug. Dat is 0,27 procent van de Nederlandse bevolking. Maar wanneer kun jij eigenlijk die prik in je arm laten zetten? Lees hier hoe de dinsdag vernieuwde vaccinatiestrategie van de overheid eruitziet.

Lees meer

Horecabazen zijn tegen plan van barbecuerestaurant om zondag open te gaan: 'Heel onverstandig'

Barbecuerestaurant De Kiet in Eindhoven heeft aangekondigd dat het zondag opnieuw illegaal de deuren gaat openen. Hierbij verwijzen de eigenaren naar een eerder opgezette actie van een grote groep rebellerende horecaondernemers. Die groep veroordeelt nu de actie van het Eindhovense restaurant, want de actie om op 17 januari open te gaan is al een tijdje geleden afgeblazen.

Lees meer

Huisarts woest over brief Viruswaarheid: 'Na vijf regels in de prullenbak gegooid'

Bij veel huisartsen is een brief op de mat gevallen van de actiegroep Viruswaarheid. De groep uit in de brief kritiek op de coronavaccins en schrijft dat de artsen hun patiënten moeten attenderen op mogelijke bijwerkingen van het vaccin. De brief is helemaal verkeerd gevallen bij huisarts Lenneke Fleerakkers uit Rijen. “Ik ben tot een regel of vijf gekomen. Toen is hij meteen de prullenbak ingegaan.”

Lees meer

Ruzie loopt uit de hand en man (19) wordt mishandeld in Tilburg

Een ruzie is woensdagavond op de Bredaseweg in Tilburg uit de hand gelopen en uitgemond in een mishandeling. Een man van 19 uit Tilburg kreeg een klap en raakte daardoor gewond. Ook werd hij volgens de politie mogelijk met een scherp voorwerp in zijn gezicht geraakt.

Lees meer

Restaurant voor bezorgmaaltijden in oude kerk, uniek plan in Roosendaal

Zin in een broodje shoarma of een friet met saté? Als het aan de gemeente Roosendaal ligt, kun je over een tijdje maaltijden laten bezorgen in de monumentale Sint-Janskerk en ze daar opeten. De gemeente wil de voormalige kerk verbouwen tot multifunctioneel centrum en dit zogenoemde 'delivery restaurant' moet een van de functies worden.

Lees meer

Man (54) bedreigt zijn ex op straat met een bijl

Een vrouw is woensdagmiddag op straat in Goirle met een bijl bedreigd door haar ex. De man van 54 uit Goirle werd aangehouden. Zijn ex raakte niet gewond. Een en ander gebeurde rond drie uur op de Wethouder de Brouwerstraat toen de twee elkaar tegenkwamen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant