Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Bekijk hier hoe groot de kans is dat je auto, motor of scooter wordt gestolen

Heb je een auto, een motor, een caravan, een aanhanger, een scooter of een bromfiets en je woont in Eindhoven: zet ze extra vast en zorg ervoor dat je een fiets achter de hand hebt. Eindhoven was het afgelopen half jaar namelijk de gemeente in Brabant waar zowel absoluut als relatief de meeste voertuigen zijn gestolen.

Lees meer

Bekende en onbekende Brabanders herdenken Arnol Kox: 'Ik zie het voor me, Arnol die Jezus omhelst'

De Eindhovense stadsprediker Arnol Kox is niet meer. Bekende en onbekende Brabanders reageren op het overlijden van de 'Schreeuwjezus'. Met zijn lange baard en altijd witte kleding was hij een opvallende verschijning.

Lees meer

Boeren veranderen maisvelden in bloemenweides en het resultaat is prachtig

"Boeren kunnen niet zonder natuur en de natuur kan in bevolkte gebieden ook niet zonder boeren. Hier komt dat heel aardig samen." Boerin Manon van Balkom is blij met de metamorfose van de landbouwgrond in natuurgebied De Margriet in Helvoirt, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. Veel maisvelden hebben daar plaats gemaakt voor andere gewassen en kleurrijke bloemenweides.

Lees meer

Hardleerse bestuurder moet twee keer in één week zijn auto inleveren

Een onverbeterlijke automobilist uit Made moest woensdagavond zijn auto inleveren. Hij werd door agenten betrapt achter het stuur, terwijl zijn rijbewijs al eerder voor een periode van zes maanden van hem was afgenomen vanwege rijden onder invloed.

Lees meer

Man (58) beroofd bij station in Bergen op Zoom

In de buurt van het treinstation van Bergen op Zoom is woensdagmiddag een 58-jarige man mishandeld en beroofd.

Lees meer

Automobilist probeert ramen van seinende auto met stalen pijp in te slaan

Een 27-jarige man uit Bergen op Zoom heeft donderdagochtend geprobeerd de ruiten van een auto in te slaan met een stalen pijp. Dat gebeurde op de Bongaertsweg in Bergen op Zoom. De bestuurder van die auto, een 57-jarige man uit Borssele, had met groot licht geseind omdat de andere auto door rood reed.

Lees meer

Automobilist ramt lantaarnpaal langs oprit van de A58 bij Etten-Leur

Een automobilist heeft woensdagavond een lantaarnpaal uit de grond gereden langs de oprit van de A58 bij bedrijventerrein Vosdonk in Etten-Leur.

Lees meer

Appeltaarten van Jumbo uit de schappen door fout op etiket

Jumbo haalt per direct twee soorten appeltaart uit de schappen. Op het etiket wordt het ingrediënt ei niet genoemd. Het eten van de taart kan gevaarlijk zijn voor mensen met een ei-allergie, meldt de supermarktketen.

Lees meer

Coronanieuws: 'Corona-app wordt 1 september gelanceerd'

De corona-app CoronaMelder moet per 1 september worden gelanceerd. Voor die tijd worden tests uitgevoerd. In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Ivoor van olifanten, nijlpaarden en potvissen gevonden bij inval in Veldhoven

De politie en de inspectiedienst NVWA hebben bij een inval in Veldhoven zestien ivoren voorwerpen in beslag genomen. Agenten kwamen de spullen op het spoor via een advertentie op Marktplaats. Dat meldt de politie donderdag aan Omroep Brabant.

Lees meer

Man in elkaar getrapt en geslagen in Roosendaal

Een 31-jarige man is woensdagavond in de Laan van Brabant in Roosendaal in elkaar geslagen door vier jongeren. De verdachten, drie Roosendalers van 18, 20 en 21 jaar oud en een 17-jarige Belg, zijn vastgezet en worden gehoord.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant