Openen in browser

        

Vrouw overleden nadat ze door haar man werd mishandeld in Breda

De 65-jarige vrouw die zondagnacht zwaargewond werd gevonden in Breda is overleden. Dit laat de politie donderdag weten. Ze is slachtoffer geworden van huiselijk geweld.

Lees meer

Hanneke Koppers wordt nieuwe directeur van Omroep Brabant

Hanneke Koppers (48) uit Den Bosch wordt de nieuwe directeur/bestuurder van Omroep Brabant. Ze volgt Henk Lemckert op, die recent de overstap maakte naar Omroep West. "Ik hoop collega’s binnen de omroep te inspireren en te verbinden", vertelt ze.

Lees meer

Christel de Laat geopereerd aan kanker: ‘Vooruitzichten zijn super'

Christel de Laat uit Schijndel is onlangs geopereerd aan baarmoederkanker en is momenteel herstellende. De comédienne en radiopresentatrice laat weten dat alles goed is gegaan, maar dat ze voorlopig wat minder te zien en te horen zal zijn.

Lees meer

Flink onweer vanavond, met hagel en windstoten en kans op wateroverlast

Wie na de EK-wedstrijd Nederland - Oostenrijk naar huis gaat, moet oppassen. Het KNMI heeft vanaf donderdagavond elf uur code geel afgekondigd voor onze provincie. Zware onweersbuien trekken dan noordwaarts over Brabant, mogelijk gepaard met zware windstoten, hagel en plaatselijk veel neerslag.

Lees meer

Man (36) overleden na zware crash tegen boom in Vinkel

Een 36-jarige man uit Vinkel is donderdagochtend om het leven gekomen nadat hij met zijn auto tegen een boom gereden was. Dat bevestigt de politie. Het gebeurde aan de Van Rijckevorselweg in het buitengebied van Vinkel.

Lees meer

Nieuw hoofdstuk in NAC-soap: technisch directeur Ton Lokhoff stapt op

Technisch directeur Ton Lokhoff is opgestapt bij NAC. Dat is woensdagavond bekend geworden. Lokhoff trad op 1 april in dienst van de Bredase club, maar kon niet door één deur met trainer Maurice Steijn. Lijmpogingen van algemeen directeur Mattijs Manders mislukten waarop de oud-speler zijn functie neerlegde.

Lees meer

Jan Egas (79) al dagenlang vermist, voor het laatst gezien in Giessen

De politie is al zes dagen op zoek naar een vermiste 79-jarige man. Het gaat om Jan Egas, die 10 juni voor het laatst was gezien in Giessen.

Lees meer

Heleboel poep voor de deur gevonden, maar gelukkig staat de dader op camera

Een medewerker van het kantoor van afvalgroep Ortessa aan de Boutenslaan in Eindhoven vond overal poep voor de deur en besloot daarom de camerabeelden van die nacht te bekijken. "Ik dacht: van wat voor een beest is dit?!"

Lees meer

Coronanieuws: 146 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook deze donderdag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Bestuurder scheurt met drie keer de maximumsnelheid over de weg

De politie heeft woensdagavond een bestuurder aangehouden die met drie keer de toegestane snelheid over de weg scheurde. Dat gebeurde op de Vosdonk in Etten-Leur. Het rijbewijs van de bestuurder en de auto zijn in beslag genomen.

Lees meer

Automobilist crasht op A2 bij Maarheeze: 'Overal lagen brokstukken'

Een automobilist is woensdagnacht gecrasht op de A2 bij Maarheeze. Dit gebeurde rond vier uur op de weg van Eindhoven richting Weert.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan