Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man brengt zijn vrouw op 'weerzinwekkende wijze' om het leven: twaalf jaar cel

Weerzinwekkend. Zo was volgens de rechtbank in Breda de wijze waarop een man vorig jaar april zijn vrouw in Ossendrecht om het leven heeft gebracht. De Pool kreeg twaalf jaar cel voor doodslag.

Lees meer

Dief wil zakken vol vis stelen bij kraam, eigenaren en omstanders steken daar een stokje voor

Een dief heeft donderdagmiddag geprobeerd om verschillende zakken vol vis te stelen uit een viskraam op de Zomerstraat in Tilburg. Dat deed hij via een luik aan de achterkant van de mobiele kraam. Hij probeerde er vandoor te gaan, maar is door omstanders en medewerkers van de kraam overmeesterd.

Lees meer

Man opgepakt voor meesleuren en gewelddadig beroven van 20-jarige Tilburgse

Een man van 55 uit Tilburg is donderdagochtend aangehouden voor betrokkenheid bij een beroving van een 20-jarige vrouw uit Tilburg eerder dit jaar. In april werd de vrouw met een wapen bedreigd en met geweld beroofd.

Lees meer

Masturberen in bijzijn van oppasmeisjes: cel en tbs

Een 51-jarige man die in Lith masturbeerde in het bijzijn van drie minderjarige meisjes, moet tien maanden de cel in. Dit heeft de rechtbank in Den Bosch donderdag bepaald. De geboren Veldhovenaar zei dat hij vanwege een stoornis wel eens slaapwandelde en dat hij toen in de fout moet zijn gegaan.

Lees meer

Tonnen aan grondstoffen voor drugs vervoerd: tot bijna zeven jaar cel opgelegd

Een 38-jarige man uit Eindhoven moet zes jaar en negen maanden de cel in, omdat hij gezien wordt als de leider van een drugsbende. Volgens de rechtbank in Den Bosch heeft de criminele organisatie tonnen aan chemicaliën vervoerd naar een gigantisch drugslab in Zaltbommel.

Lees meer

Man met Tilburgse tongval steelt Schrobbelèr bij bedrijf in Kaatsheuvel en bedreigt eigenaar

Het was een opvallende buit: een inbreker stal in augustus in Kaatsheuvel een aantal flesjes Schrobbelèr. De man haalde de flesjes uit de koelkast van een bedrijf aan de Hoofdstraat. Hij bedreigde bij de inbraak de eigenaar van het pand met iets dat op een pistool leek. Volgens de politie sprak de inbreker met een opvallend Tilburgs accent. Bureau Brabant besteedt maandag aandacht aan de zaak.

Lees meer

Slingerende AH-bezorgwagen rukt lantaarnpaal uit de grond en sleurt deze meters mee [BEELDEN]

Een bezorger van Albert Heijn raakte woensdag gewond bij een ongeluk in Tilburg. Op dashcambeelden die Omroep Brabant donderdag van een andere bestuurder kreeg, is te zien hoe de bezorgwagen over de weg slingert en een lantaarnpaal ramt. Die wordt meters meegesleurd.

Lees meer

Buurman Jeroen werd uit zijn bed getrommeld omdat er een explosief lag bij restaurant Bij Hos

Het was behoorlijk schrikken voor Jeroen en zijn vriendin. De twee wonen naast restaurant Bij Hos in Valkenswaard, waar woensdagnacht een granaat werd gevonden. Politieagenten trommelden het stel, en andere omwonenden, met veel kabaal uit bed en sommeerden hen naar buiten te komen. Zo belandden ze samen met hun hond in het holst van de nacht op straat.

Lees meer

A16 weer vrij na ongeluk met twee vrachtwagens, file neemt af

De snelweg A16 bij knooppunt Galder is weer vrij na een ongeluk met twee vrachtwagens. De botsing gebeurde donderdagmorgen rond half twaalf op het weggedeelte tussen Hazeldonk en knooppunt Galder. In de richting van Breda was er twee uur lang sprake van stremming.

Lees meer

Vrouw (89) is slachtoffer van babbeltruc: geld en sieraden gestolen

Een 89-jarige vrouw uit Breda is woensdagmiddag het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Ze wist met een smoesje, over gas dat ergens anders in hetzelfde wooncomplex niet werkte, het huis van het hoogbejaarde slachtoffer binnen te komen. De oplichtster vertrok even later en nam geld en sieraden mee.

Lees meer

Rico Verhoeven en Badr Hari nemen voorproefje op titanenstrijd, staredown straks LIVE te volgen

Het wordt nu al de wedstrijd van het jaar genoemd: op 21 december vechten kickboksers Rico Verhoeven uit Halsteren en Badr Hari uit Amsterdam weer tegen elkaar. Hoewel de rematch in het Gelredome pas over twee maanden plaatsvindt, staan beide kemphanen donderdagmiddag al oog in oog met elkaar. De staredown en de persconferentie zijn in dit bericht straks live te volgen, vanaf 16.00 uur.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant