Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Parenclub Mystique komt weer op gang: 'Zonder partnerruils en andere wilde taferelen'

"Het water staat me aan de lippen. We moesten gewoon echt open." Volgens Frank van Loon had de sluiting van zijn parenclub Mystique in Rucphen niet nog twee maanden moeten duren. "Dan hadden we de deuren voorgoed moeten sluiten. Al was was ik natuurlijk het liefst nog dichtgebleven."

Lees meer

Coronanieuws: weer meer besmettingen: 1753 mensen positief getest op corona

In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Janine zag haar BMW in een sinkhole verdwijnen: 'Daar gaat m'n auto!'

Het was flink schrikken voor Janine Zwiers uit Boxtel donderdagmorgen. Haar auto op de oprit van haar huis was in een sinkhole gezakt. Dat gat was ontstaan doordat een waterleiding op twee plekken gesprongen was.

Lees meer

Doorrijder laat vrouw zwaargewond achter na ongeluk in Eindhoven: justitie eist 5 maanden cel

De 26-jarige Helmonder die begin 2018 een vrouw zwaargewond achterliet na een ongeluk in Eindhoven, moet als het aan justitie ligt vijf maanden de cel in. Volgens justitie heeft de man 'als een idioot gereden'. Het slachtoffer raakte bij het ongeluk haar onderbeen kwijt.

Lees meer

A65 bij Vught bezaaid met sperziebonen

De A65 lag woensdagnacht bezaaid met sperziebonen. Surveillerende agenten zagen de troep rond twee uur bij het spoorwegviaduct bij Vught. Volgens een ooggetuige ging het om tienduizenden sperziebonen. Ze lagen op de weg van Den Bosch richting Helvoirt.

Lees meer

Spoorrail van voor de Tweede Wereldoorlog gevonden bij rioleringswerk in Odiliapeel

Tijdens werkzaamheden in Odiliapeel in de gemeente Uden stuitte Selten Aannemingsbedrijf plotseling op een oude spoorrail. Na wat onderzoek van archeologe Hanneke van Alphen bleek dat de spoorlijn vlak voor de Tweede Wereldoorlog is gemaakt. "Het komt niet vaak voordat we zoiets vinden", zegt Van Alphen.

Lees meer

Bewoners schrikken wakker van tweede plofkraak in enkele maanden: 'Het is gelukt, joelden ze'

Bewoners van het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel werden woensdagnacht ruw uit hun slaap gehaald. Plofkrakers bliezen de geldautomaat van de Rabobank rond halfvier op. Het is al de tweede keer in een paar maanden tijd dat er een plofkraak plaatsvindt bij de bank aan het Anton Pieckplein.

Lees meer

Motorrijders opgepakt die over de A16 scheurden en filmbeelden op social media plaatsten

De politie heeft woensdagochtend twee mannen aangehouden voor het racen over de snelweg A16. De mannen legden het stuk tussen Breda en Rotterdam af in minder dan tien minuten. Beelden daarvan waren te zien op social media.

Lees meer

Auto in sinkhole na dubbele waterleidingbreuk in Boxtel

Een auto is donderdagochtend in een gat beland in de oprit naar een huis aan het Dommeloord in Boxtel. De sinkhole ontstond nadat de waterleiding op twee plekken was gebroken.

Lees meer

Dode vrouw gevonden in Reusel, waarschijnlijk slachtoffer van ongeval

In Reusel is donderdagmiddag een dode vrouw gevonden. De vrouw lag in de achtertuin van haar huis op de Groeneweg. Waarschijnlijk is de vrouw door een valpartij om het leven gekomen.

Lees meer

Recordzege voor Willem II bij Europese rentree: met steun van fans wint het met gemak in Luxemburg

Willem II moest er vijftien jaar op wachten, maar de rentree in Europa was wel een hele fijne. In Luxemburg had de ploeg geen enkele moeite met het Luxemburgse Progrès Niederkorn. Al voor rust stond het 0-3 voor de ploeg van trainer Adrie Koster, uiteindelijk werd het zelfs 0-5. Wat viel er nog meer op tijdens de Europese zege van de Tricolores?

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant