Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Honderden kilo's vuurwerk gestolen bij ramkraak vuurwerkwinkel, beloning voor gouden tip

Bij een ramkraak bij een vuurwerkwinkel in de Leenherenstraat is voor honderden kilo's aan vuurwerk gestolen. Het gaat om de Vuurwerk Knaller in Tilburg. De winkel werd op eerste kerstdag rond vier uur 's ochtends beroofd. De daders gebruikten een witte bestelbus die eerder aan de Schouwslootweg in Waalwijk werd gestolen.

Lees meer

Kerststal van de scouting in Nistelrode vernield

De kerststal in Nistelrode is tijdens de feestdagen deels vernield. Zo werd een van de armen van een pop eraf getrokken en verloor een andere pop een hand.

Lees meer

Tygo heeft meer dan 7000 knuffels die hij tijdens een ijshockeywedstrijd op het ijs gaat gooien

Met drie busjes en een grote aanhanger vertrekt de tienjarige Tygo Clijssen uit Maarheeze zondagmiddag naar Geleen. "Ik ga daar ruim 7000 knuffels op het ijs gooien voor het goede doel", legt Tygo uit.

Lees meer

Man betrapt met illegaal zwaar vuurwerk, drugs en verboden wapen

Een man (26) uit Hoogerheide heeft afgelopen kerstavond verschillende processen-verbaal gekregen voor het bezit van een verboden wapen, drugs en het illegale, zware vuurwerk Cobra 6. Dit meldde de politie van Roosendaal donderdagmiddag.

Lees meer

Frituurpan oorzaak van uitslaande brand in Bergen op Zoom, bewoners met kerst op straat

Een huis in de Anthony Duyckstraat in Bergen op Zoom is donderdagochtend verwoest door een brand. De brand brak rond zes uur uit en ontstond in een frituurpan. Bij de brand raakte niemand gewond.

Lees meer

91-jarige vrouw overleden nadat ze was aangereden door een fietsster in Roosendaal

De 91-jarige vrouw die vorige week donderdag zwaargewond raakte bij een aanrijding met een fietsster is woensdag in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. De politie is nog steeds op zoek naar de fietsster, die na de aanrijding doorreed.

Lees meer

Dramatische kerst voor restaurant De Pelgrim, brand na drukke eerste kerstdag

Een geslaagde eerste kerstdag eindigde bij restaurant De Pelgrim in Mariahout in een drama. Een brand verwoestte de keuken en het restaurantgedeelte van De Pelgrim. Er raakte niemand gewond.

Lees meer

Sneeuw en hitterecords in 12 prachtige weerfoto’s... ook dit was 2019

Het was het jaar van de zomer met drie hittegolven en recordtemperaturen van boven de 40 graden. Maar ook van sneeuw in april en een bijzonder fotogenieke herfst. Daarom hebben we 2019 samengevat in de twaalf allermooiste natuur- en weerfoto’s: één voor elke maand van het afgelopen jaar.

Lees meer

Auto in vlammen op in Oss, technisch mankement is oorzaak van brand

Een auto is woensdagavond uitgebrand aan De Achterom in Oss. De wagen die ernaast geparkeerd stond, raakte zwaar beschadigd. Volgens de politie is een technisch mankement de oorzaak van de brand.

Lees meer

Maud van der Meer smelt als ze die foto van haar man met hun pasgeboren zoontje Mason ziet [VIDEO]

"Mijn kinderwens was gewoon heel groot", legt Zwemster Maud van der Meer (27) uit. Ze besloot daarom ondanks de topsport toch die wens in vervulling te laten gaan en zwom zelfs tot een dag voor de bevalling. Na de geboorte van haar zoon Mason begon het weer te kriebelen. "Ik dacht ik ga het gewoon proberen en kijken hoe ver ik kom." In de video vertelt Van der Meer over het moederschap en hoe belangrijk gezonde voeding voor haar succes is.

Lees meer

Brabant heeft gekozen: dit is de Brabander van het Jaar 2019

Teun Toebes uit Best is de Brabander van het Jaar 2019. Teun bezorgt mensen met dementie geluksmomentjes. Tijdens een feestelijk diner in Kasteel Maurick in Vught werd hij door commissaris van de koning Wim van de Donk gehuldigd. Zo werd Teun verrast met een eigen 'geluksmomentje'.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant