Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Aantal leerlingen doet aangifte na stoppen rijschool Happy

Ze betaalden voor rijlessen, maar zitten nu met lege handen. Na een paar lessen kwam rij-instructeur Berry volgens zijn leerlingen niet meer opdagen. De website van rijschool Happy in Udenhout is inmiddels offline, net als de Facebookpagina. Het bedrijf is per 21 augustus uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Lees meer

Coronanieuws: 510 nieuwe besmettingen, waarvan 72 in Brabant

in dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van al het nieuws rondom de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Sharon is gek op festivals maar ongeneeslijk ziek, daarom krijgt ze haar eigen festival Jankfest

Wat als je gek bent op festivals maar ongeneeslijk ziek bent en door corona nooit meer naar een festival kunt? Vrienden en kennissen van Sharon Theuws (49) uit Bladel wisten daar wel een oplossing voor. Binnenkort is het zo ver: Jankfest wordt een coronaproof festival speciaal voor Sharon. Met live muziek maar zonder droevige speeches. "Want gejankt wordt er toch wel."

Lees meer

Camper door brand verwoest op Slot Cranendonck in Soerendonk

Op een camping in Soerendonk is donderdagochtend vroeg een camper volledig in vlammen opgegaan. Van de camper is niets meer over, maar er is niemand gewond geraakt.

Lees meer

1100 medewerkers van MSD maken overstap naar Organon

Ongeveer 1100 medewerkers van geneesmiddelenbedrijf MSD Nederland gaan een overstap maken naar het in ere herstelde Organon. Dat krijgen zij donderdag te horen. Organon gaat zich richten op vrouwengezondheid.

Lees meer

Nillis (14) is de jongste leraar breakdancen van Nederland

Nillis Rooijakkers uit Sint-Oedenrode is misschien wel de jongste breakdance-leraar van Nederland. Hij is 14 jaar en geeft nu al breakdance-les. Hij heeft daar dit jaar zelfs een officieel diploma voor gehaald.

Lees meer

EuroParcs-vakantiepark op het terrein van omstreden jachthaven Hermenzeil in Raamsdonk

Op het terrein van jachthaven Hermenzeil in Raamsdonk komt een nieuw vakantiepark van EuroParcs. De nieuwe eigenaar hoopt in 2023 de eerste gasten te ontvangen. Dat heeft de gemeente Geertruidenberg bekendgemaakt.

Lees meer

Schutting en schuur in vlammen op in Breda na mogelijke brandstichting

Een schutting en een schuur aan de Laan van Mertersem in Breda zijn verwoest door een brand. Mogelijk is die brand aangestoken.

Lees meer

Preventief ruimen nertsenhouderijen: minister hakt knoop snel door

Minister Carola Schouten van Landbouw denkt deze week de stoppersregeling voor nertsenhouders te kunnen presenteren. "Dat verwacht ik wel", zei ze donderdag voorafgaand aan een overleg over de begroting voor komend jaar.

Lees meer

Scheurende motorrijders slaan weer toe: nu met 270 per uur over de A29

De motorrijders die onlangs binnen tien minuten van Breda naar Rotterdam scheurden, hebben opnieuw een filmpje op internet geplaatst. Deze keer rijden ze met snelheden tot boven de 270 kilometer per uur over de A29 van knooppunt Hellegatsplein bij Willemstad naar Rotterdam. In het donker.

Lees meer

Grensverleggend: landjepik-Belgen moeten twee meter teruggeven

Plegen de 'Ollanders nu ordinair landjepik? Of namen de Vlamingen in het verleden hun grondgebied gewoon iets te ruim? Hoe dan ook: in grensplaats Nispen is donderdag de grenslijn een kleine twee meter in het voordeel van de noorderlingen opgeschoven.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant