Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vrachtwagen die door trein werd geramd, was te lang voor spoorwegovergang

De vrachtwagen die woensdagochtend door een trein werd geraakt in Berkel-Eschot, was te lang om over deze spoorovergang te rijden. De truck met aanhanger was 16,5 meter lang terwijl een maximale lengte van tien meter geldt.

Lees meer

Geroofde carnavalsomzet deels terugverdiend met afterparty, maar de stress blijft

Een klein lichtpuntje voor kroegeigenaar Patrick van Hedel uit Eindhoven. In zijn café Bartenders in Eindhoven werd maandagochtend de kluis met carnavalsomzet gestolen. Om wat van die verloren omzet terug te winnen, gaf zijn personeel woensdagavond een groot feest.

Lees meer

Daniëlle heeft geen rust na aanhouding van doorrijder: 'Bang dat zijn vrienden verhaal komen halen'

Daniëlle Schuiling (41) uit Den Bosch houdt een dubbel gevoel over aan de aanhouding van een man voor de aanrijding met een gestolen crossmotor waarbij zij zwaargewond werd achtergelaten. Daniëlle is nog lang niet hersteld van die aanrijding en de vraag is maar of dat ooit nog gebeurt.

Lees meer

Weer urenlang geen treinen tussen Den Bosch en Tilburg na aanrijding

Opnieuw rijden er geen treinen tussen Den Bosch en Tilburg. Dit komt door een aanrijding met een persoon bij Biezenmortel. Tussen Den Bosch en Tilburg reden woensdag ook al urenlang geen treinen door een aanrijding tussen een trein en een vrachtwagen bij Berkel-Enschot.

Lees meer

Politie na 6 overvallen in 10 dagen: 'Voor het donker thuis zijn en niet alleen fietsen'

Een opmerkelijk advies van de politie na zes overvallen in tien dagen in het Eindhovense stadsdeel Woensel. Ze roept het publiek op om zoveel mogelijk voor het donker thuis te zijn en niet alleen te fietsen. Mensen die toch de straat op gaan, wordt aangeraden kostbare spullen goed op te bergen.

Lees meer

Omroep Brabant maakt 5 keer kans op een NL Award

Omroep Brabant heeft liefst vijf nominaties in de wacht gesleept voor de NL Awards. Dit zijn onderscheidingen die jaarlijks worden uitgereikt voor de beste producties en makers van de regionale omroepen.

Lees meer

De natste februari in 74 jaar tijd: waar regende het deze maand het meest?

Heb jij ook schoon genoeg van al die regen? Dan heeft Jordi Huirne slecht nieuws. Er is deze maand volgens de weerman van Weer.nl nog meer regen op komst. Het is de natste februari in 74 jaar tijd.

Lees meer

Chauffeur opgepakt na doorrijden en voorbereidingen coronavirus: het Brabantse nieuws in 1 minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Motordief opgepakt die Daniëlle (40) zwaargewond achterliet na ongeluk in Den Bosch

De politie heeft een 20-jarige man uit Den Bosch opgepakt voor de veelbesproken aanrijding met een gestolen crossmotor in Den Bosch. De 40-jarige Daniëlle Schuiling raakte hierbij in juni zwaargewond. De bestuurder ging ervandoor.

Lees meer

Dode vrouw in vakantiehuisje Mierlo: politie zoekt met borden naar getuigen

De politie heeft borden met een getuigenoproep geplaatst in de buurt van vakantiepark ‘t Wolfsven in Mierlo. De politie wil graag tips over de dode vrouw die in een vakantiehuisje werd gevonden.

Lees meer

Vrachtwagenchauffeur rijdt door na aanrijding Valkenswaard en wordt aangehouden

Een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Dordrecht is donderdagochtend aangehouden omdat hij doorreed na een aanrijding op de Luikerweg (N69) bij Valkenswaard.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant