Openen in browser

        

Tien mensen willen een nier schenken aan zieke Sandra

Maar liefst tien mensen willen eventueel een nier aan Sandra van Alten uit Waalwijk schenken. De animo om de zieke Sandra te helpen is er dus, maar of tussen de kandidaten ook een geschikte match zit, moet nog blijken.

Lees meer

Overval op cafetaria, man vlucht op fiets

Een cafetaria aan de Noordsingel in Bergen op Zoom is donderdagmiddag rond halfdrie overvallen. Een medewerker werd daarbij bedreigd met een mes. De overvaller is er op een zwarte omafiets vandoor gegaan.

Lees meer

Coronanieuws: Kabinet trekt 6 miljard uit voor verlengen steun bedrijven

Ook deze donderdag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van het coronavirus, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Advocaten opgestapt in strafzaak tegen Martien R. en familie

In het proces rond Operatie Alfa zijn drie advocaten per direct opgestapt. Het gaat om advocaat Heuvelmans, Weening en Van Merm. Zij verdedigden Driekus N. en Frank L. Het is de eerste keer in deze zaak dat advocaten echt vertrekken. Het proces gaat gewoon door, in een bijna lege zaal.

Lees meer

Gevallen ruiter na urenlange zoektocht gevonden in bos

Een ruiter die woensdagavond van haar paard was gevallen in de bossen in Putte, werd uren later door de hulpdiensten gevonden. Er is door verschillende agenten, de Koninklijke Marechaussee, brandweer en een politiehelikopter naar haar gezocht. Het paard was zelf teruggelopen naar de stal. Daardoor werd de familie gealarmeerd.

Lees meer

Bij Marty heeft de Oranjegekte al toegeslagen: 'Iemand moet de eerste zijn'

Het EK voetbal begint over twee weken, maar er lijkt er nog nauwelijks sprake van Oranjegekte. Hoe anders is dat bij Marty van Dijk uit Oss. Zijn huis is al helemaal versierd. “Iemand moet de eerste zijn, hè!”

Lees meer

Zomerse temperatuur in zicht, maar vergeet niet je op tijd in te smeren

Je moet als weerman altijd een slag om de arm houden, maar de zomer komt eraan. Althans, zomerse temperaturen liggen in het verschiet en, wat ook fijn is, het blijft de komende dagen zowaar droog.

Lees meer

PSV moet nu drie voorrondes spelen om Champions League te halen

De route naar een Champions League-ticket is er woensdagavond niet makkelijker op geworden voor PSV. Doordat het Spaanse Villarreal de Europa League won, moeten de Eindhovenaren een extra kwalificatieronde spelen. Nu stroomt PSV al in de tweede kwalificatieronde in en moet drie rondes zien te overleven om zich te plaatsen voor het miljoenenbal.

Lees meer

A59 richting Den Bosch weer open na ongeluk met meerdere auto's

Door een ongeluk met meerdere auto's op de A59 ter hoogte van Nieuwkuijk, was de weg donderdagochtend enkele uren dicht. Rond kwart voor tien was de weg weer vrij.

Lees meer

'Benoeming Wim van de Donk tot voorzitter 'Comité 4 en 5 mei' stopzetten'

Voormalig commissaris van de Koning Wim van de Donk is in verlegenheid gebracht door een open brief van de Vereniging Sinti, Roma en Woonwagenbewoners Nederland. Volgens deze belangenorganisatie heeft hij zich in 2018 discriminerend uitgelaten over Sinti, Roma en de Woonwagengemeenschap.

Lees meer

Politie zoekt wietplantage maar vindt 13 kilo amfetamine in de vriezer

De politie heeft afgelopen dinsdag dertien kilo amfetamine gevonden die onder meer waren verstopt in een vriezer. De bewoonster van een huis aan de Norbartstraat in Etten-Leur en haar vriend (22) zijn aangehouden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant