Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vrouw beschuldigt Efteling van racisme en vernedering, maar park doet juist aangifte tegen haar

Een medewerker van de Efteling heeft aangifte gedaan tegen een bezoekster van het park na een incident van afgelopen zondag. De bezoekster beticht het park echter van racisme en ‘vernedering van haar autistische zoon’. “Wij zijn heel erg geschrokken van het verhaal”, laat een woordvoerder van het pretpark weten.

Lees meer

Man op straat doodgeschoten in Boxmeer, schutter op de vlucht

In Boxmeer is woensdagavond rond kwart over acht een man doodgeschoten. Volgens buurtbewoners zou de man zes keer geraakt zijn. Het slachtoffer, die ze schatten tussen de 25 en 30 jaar, leefde nog toen hij werd gevonden. De schutter is nog voortvluchtig.

Lees meer

19-jarige man opgepakt voor dodelijke schietpartij in Boxmeer

Een 19-jarige man is woensdagnacht aangehouden voor de dodelijke schietpartij in Boxmeer eerder op de avond. De verdachte komt uit de gemeente Boxmeer. Het slachtoffer is volgens omwonenden geen bekend gezicht in de straat. De politie denkt de identiteit van het slachtoffer te kennen, maar die is nog niet bevestigd.

Lees meer

'Hondenhandel in Diessen kan leiden tot verspreiding hondsdolheid', maar fokker ontkent

House of Animals gaat voor de tweede keer in een paar maanden tijd aangifte doen tegen een puppyhandel in Diessen. Volgens de dierenorganisatie importeert de fokker hondjes uit Hongarije die niet zijn ingeënt tegen hondsdolheid. Hierdoor kan volgens House of Animals in ons land het dodelijke rabiësvirus uitbreken, ofwel hondsdolheid.

Lees meer

Frank Lammers op mega-billboard van acht verdiepingen op Strijp-S

Netflix trekt alles uit de kast voor de promotie van het nieuwe seizoen van de hitserie Undercover. Er prijkt sinds woensdag een gigantisch billboard op een gebouw op Strijp-S in Eindhoven met foto's van drugsbaas Ferry Bouman en co met de tekst ''T is zo weit'.

Lees meer

Vrachtwagenchauffeur eindigt in de sloot tegen een boom langs A67 bij Veldhoven

Op de A67 bij Veldhoven is een vrachtwagenchauffeur woensdagavond van de weg geraakt en tegen een rij bomen gebotst. Dat gebeurde nadat hij waarschijnlijk door een ander voertuig was afgesneden.

Lees meer

Dodelijke schietpartij Boxmeer: buurtbewoners hoorden minstens vijf schoten

Omwonenden van de brandgang van de Leeuwerik in Boxmeer, waar woensdagavond een man om het leven kwam na een schietpartij, hoorden zeker vijf schoten. "Ik zat net wat te eten rond kwart over acht toen ik vijf knallen hoorde. Ik dacht aan vuurwerk, want dat gebeurt wel eens."

Lees meer

Coronanieuws: Veel meer snorfietsen verkocht, mensen willen niet meer met openbaar vervoer

In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Politie kan inbreker makkelijk opsporen omdat hij vergeet gestolen telefoon uit te zetten

Verschillende autoinbraken in Eindhoven zijn in de nacht van woensdag op donderdag in één keer opgehelderd, toen de politie na wat speurwerk bij een huis in Geldrop uitkwam.

Lees meer

Marco Kroon wil dat rechter wildplasboete van 95 euro schrapt

Majoor Marco Kroon uit Schijndel wil dat de rechter de boete schrapt die hij kreeg voor wildplassen tijdens carnaval in Den Bosch in 2019. Kroon staat donderdagmiddag voor de militaire kantonrechter in Arnhem.

Lees meer

Carnavalsverenigingen in Helmond schuiven besluit over carnaval voor zich uit

De carnavalsverenigingen in Helmond hebben gezamenlijk nog geen knoop doorgehakt over het aanstaande carnavalsseizoen. Woensdagavond kwamen ze samen om de coronadilemma's te bespreken. Maar een definitief besluit over carnaval 2021 en alle evenementen in de aanloop daar naartoe viel er niet.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant