Openen in browser

        

Efteling lijdt 17 miljoen verlies, personeel gaat het merken

De Efteling heeft in 2020 een verlies geleden van 17 miljoen euro. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het park dat zoveel verlies wordt geleden. De situatie wordt door de Efteling zelf als 'zeer ernstig' omschreven. In 2019 maakte het park nog een winst van 19,3 miljoen, met een omzet van bijna 228 miljoen.

Lees meer

Dit is waarom er bij coronavaccinaties geen handschoenen worden gedragen

De 39-jarige Sanna Elkadiri werd woensdagochtend in Veghel als allereerste in Nederland ingeënt tegen het coronavirus. Tijdens onze livestream kwam één vraag vaak langs: “Waarom draagt de vaccinateur geen handschoenen?” Nou, omdat dat volgens de richtlijnen niet hoeft. Maar dan is de vraag: waarom eigenlijk niet?

Lees meer

Ook honden hebben coronakapsels en dat is niet zonder risico's

Niet alleen mensen lopen met een coronakapsel, ook honden hebben er last van. In de huidige lockdown moeten hondentrimsalons hun deuren dicht houden. Dat is niet zonder risico's.

Lees meer

Motorcoureur Paul Spierings redt leven van Indiase collega tijdens Dakar Rally

Motorcoureur Paul Spierings heeft woensdag in Saoedi-Arabië een goede daad verricht tijdens de Dakar Rally. De motorcoureur uit Sint-Michielsgestel trof tijdens de vierde etappe de Indiër Santosh levenloos aan op de grond, reanimeerde hem en redde daarmee zijn leven.

Lees meer

Coronanieuws: 1358 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je donderdag op de hoogte van al het nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Mislukte aanslag met molotovcocktail op gemeentehuis van Valkenswaard, daders op beeld te zien

In de vroege ochtend van nieuwjaarsdag is een molotovcocktail naar het gemeentehuis in Valkenswaard gegooid. De politie heeft een filmpje gepubliceerd waarop de daders te zien zijn.

Lees meer

Mitchel verloor zijn tweelingbroer bij een ongeluk en krijgt als troost een privékermis

Mitchel (21) uit Someren verloor in november 2019 zijn tweelingbroer Milan door een noodlottig ongeval. Woensdagavond was te zien hoe het SBS6-programma Hart in Aktie met Wendy van Dijk hem een hart onder de riem probeerde te steken. Speciaal voor hem was een kermis opgezet, want Milan nam hem altijd mee naar de kermis.

Lees meer

Agent Nick bedacht blauw zwaailicht op de fiets: 'Ook nog sirene erbij is beetje raar'

De Tilburgse 'politiebiker' Nick Schuermans fietste al een dik jaar met het idee rond, maar nu is ook een feit: de politie doet op zes plaatsen in Nederland een proef met blauwe 'zwaailichten' op politiefietsen.

Lees meer

Gewonde man loopt door Ossendrecht en weigert alle hulp

Een gewonde man liep woensdagavond rond kwart over negen door Ossendrecht. Hij wees iedere vorm van hulp af.

Lees meer

Eelco woont in Amerika en is verbijsterd over bestorming van Capitool

Eelco Keij uit Berkel-Enschot kan nog maar amper bevatten wat er is gebeurd. Hij woont in Amerika en zette zich in voor de verkiezingscampagne van Joe Biden. Hij is geschokt door de gebeurtenissen van de afgelopen avond en nacht in Washington.

Lees meer

Verwarde man van het dak gehaald in Den Bosch

Hulpdiensten hebben woensdagavond een man van het dak van een huis gehaald in Den Bosch. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant