Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Scooterrijder ramt kinderwagen in Someren: twee gewonden

Bij een verkeersongeval op de Witvrouwenbergweg in Someren is zondagavond rond tien uur een scooterrijder tegen een kinderwagen gebotst.

Lees meer

Man valt met fiets van metershoge stadsmuur in Den Bosch en loopt slechts nat pak op

Een man heeft zondagavond wel heel veel geluk gehad, toen hij in zijn woonplaats Den Bosch met zijn fiets van een ruim zes meter hoge kademuur viel. Hij kwam na de ongewilde duik in het water van de Singelgracht terecht, maar raakte niet gewond.

Lees meer

Grote brand in bedrijfspand aan Kapitein Rondairestraat in Tilburg

In een bedrijfspand aan de Kapitein Rondairestraat in Tilburg heeft zondagavond een grote brand gewoed. Het vuur ging gepaard met veel rook en omdat de waterdruk te laag was, moest de brandweer tot twee keer toe met grote slangen water uit het Wilhelminakanaal halen om te blussen.

Lees meer

Superhittegolf: het is warmste 10 augustus in Brabant sinds het begin van de metingen

Het is de warmste 10 augustus in Brabant sinds het begin van de metingen. Maandagmiddag werd in Volkel een temperatuur van 33,6 graden gemeten.

Lees meer

Zo viert Brabant vakantie: je eigen zandstrand met overdekt zwembad, gewoon in de achtertuin

Hoe viert Brabant in coronatijd vakantie. Blijven we thuis, kamperen we in eigen land of gaan we toch de grens over? Omroep Brabant vraagt het vandaag aan Ivy (3), Fay (8) en Monique Maton uit Geertruidenberg.

Lees meer

Coronanieuws: waarschijnlijk toch geen coronavirus bij NAC Breda, volgens nieuwe tests

Ook deze maandag valt er veel te melden over de verspreiding van het coronavirus en de aanpak hiervan. In deze blog houden we je op de hoogte.

Lees meer

Henk Buck krijgt dertig jaar na 'aidsmedicijn' excuses van mede-onderzoeker Jaap Goudsmit

Viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit heeft spijt van de manier waarop hij in 1990 is omgegaan met emeritus hoogleraar Henk Buck uit Tilburg. De twee wetenschappers verrasten de wereld met een middel waarmee ze aids dachten te kunnen bestrijden. Binnen een paar maanden vielen ze echter door de mand; het medicijn is er nooit gekomen.

Lees meer

Vluchtende automobilist sleurt agenten meters mee

Twee agenten zijn zondagavond meters meegesleurd door een automobilist. De 20-jarige Tilburger ging ervandoor toen de agenten hem wilden aanhouden nadat ze drugs en inbrekersspullen in zijn auto hadden zien liggen. Hij haalde daarbij snelheden van 170 kilometer per uur.

Lees meer

Bedrijfsverzamelgebouw Tilburg zwaar gehavend door brand, ook water- en rookschade in de buurt

De zeer grote brand die zondagavond uitbrak in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Kapitein Rondairestraat in Tilburg heeft zeker twee bedrijven zwaar getroffen. Een aantal aangrenzende panden liep water- en rookschade op. Tegen halfvier zondagnacht werd het sein brand meester gegeven, waarna de aandacht uitging naar het nablussen. Er raakte niemand gewond en de oorzaak is nog onbekend.

Lees meer

50 van 450 moskeegangers testen positief op corona, leden gebedshuis 'erg geschrokken'

De El-Feth moskee in Bergen op Zoom blijft waarschijnlijk twee weken langer dicht om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ruim vijftig van de 450 mensen die zich afgelopen week in de mobiele teststraat lieten testen, hebben het coronavirus onder de leden. Dat bevestigen de GGD en een woordvoerder van de moskee. "We zijn erg geschrokken", aldus de woordvoerder.

Lees meer

'Ze zijn nog niet van Ferry af', trailer belooft wat voor tweede seizoen Netflix-serie Undercover

Fans van de populaire Netflix-serie Undercover, met Mierlonaar Frank Lammers in de hoofdrol, kunnen beginnen met aftellen. Over vier weken, op zondag 6 september, begint het tweede seizoen. Maandagochtend publiceerde Netflix de trailer.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant