Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Eigenaar hevig geëmotioneerd als hij zijn loodsen in vlammen ziet opgaan: 'Alles is weg'

Met tranen in zijn ogen kijkt Harrie naar zijn twee uitgebrande loodsen aan de Plantagebaan in Wouwse Plantage. “Alles is weg, alles is verloren”, zegt hij geëmotioneerd.

Lees meer

PSV-captain Dumfries is voetballen niet verleerd tijdens coronabreak: 'Conditie wel wat opkrikken'

Na een periode van stilte op trainingscomplex de Herdgang in Eindhoven, stond aanvoerder Denzel Dumfries de aanwezige pers weer eens te woord. Dat was voor het eerst sinds 8 maart, toen PSV haar laatste wedstrijd speelde op bezoek bij FC Groningen. Sindsdien is er veel veranderd. "Natuurlijk is het wennen tijdens de training, maar we zijn vooral blij om weer bezig te zijn."

Lees meer

Man met ijzeren pijp op zijn hoofd geslagen na parkeerruzie, twee mannen opgepakt

De politie heeft maandagochtend twee mannen uit Roosendaal aangehouden die worden verdacht van poging tot doodslag op een plaatsgenoot. Ze zouden hem met de dood hebben bedreigd en met een ijzeren pijp op zijn hoofd hebben geslagen na een parkeerruzie.

Lees meer

Honkballers willen eerder aan de bak, want is geen contactsport

De honkballers van de Twins willen eigenlijk weer wedstrijden spelen. Dinsdag beginnen alle ruim 200 leden van de Oosterhoutse vereniging weer met trainen. Het kabinet heeft besloten dat er tot 1 september niet in competitieverband gesport mag worden.

Lees meer

Grote brand verwoest loodsen met landbouwvoertuigen in Wouwse Plantage

Een grote brand heeft maandagmorgen twee loodsen van samen 8000 vierkante meter verwoest aan de Plantagebaan in Wouwse Plantage. Een deel van de loodsen is ingestort.

Lees meer

Uitslaande brand verwoest schuur in Hulsel

Een schuur is zondagnacht in vlammen opgegaan aan het Vooreind in Hulsel. Een buurtbewoonster ontdekte de brand en waarschuwde de bewoners van de woonboerderij die voor de schuur staat.

Lees meer

Nico (12) werd geraakt door een verdwaalde Nederlandse kogel: 'Ineens viel hij om'

Het is zaterdag 11 mei 1940. De Duitse verovering van Nederland is in volle gang. Rond acht uur rijdt het Tweede Fietssquadron van het Duitse leger het plein voor het kasteel in Gemert op. Binnen enkele uren vinden beschietingen over en weer plaats, worden inwoners gegijzeld in een mudvolle kiosk en vallen er doden, onder wie de twaalfjarige Nico van Vught. Notabene door een verdwaalde Nederlandse kogel.

Lees meer

Zwaargewonde man gevonden in Tilburg, politie sluit misdrijf niet uit

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over de manier waarop een man afgelopen vrijdag in de Piusstraat in Tilburg zwaargewond is geraakt. Hij werd daar door agenten gevonden, maar het is niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Lees meer

Roman Figiel, een van de laatste Poolse bevrijders van Breda overleden

In Breda is in de nacht van zaterdag op zondag Roman Figiel overleden. Hij was een van de laatste nog levende Poolse bevrijders van de stad. Eind oktober werd de veteraan op de Grote Markt nog bejubeld door duizenden Bredanaars, tijdens de 75-ste viering van de bevrijding van de stad én was hij aanwezig bij het bezoek door de koning Willem-Alexander en de Poolse president. Roman Figiel werd 94 jaar.

Lees meer

Man (65) bedreigt buurman met hakbijl tijdens ruzie

Een 65-jarige man uit Etten-Leur is zaterdagavond aangehouden, nadat hij zijn 38-jarige buurman met een hakbijl bedreigde.

Lees meer

Politie pakt 15 rijbewijzen af: één motorrijder reed 120 kilometer te hard

De politie heeft een drukke zaterdag achter de rug. In Oost-Brabant vorderden agenten liefst tien rijbewijzen in, in West-Brabant vijf. In vrijwel alle gevallen gebeurde dit omdat mensen veel te hard reden. Een motorrijder in Lieshout tikte 180 kilometer per uur aan waar 60 is toegestaan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant