Openen in browser

        

Politie lost schoten bij aanhouding van verdachte steekpartij Albert Heijn

Voor de steekpartij maandagmiddag in de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in Eindhoven is een verdachte aangehouden. Bij de aanhouding werden twee waarschuwingsschoten gelost. Bij de steekpartij raakten twee medewerkers van de winkel gewond.

Lees meer

Ex-supermarkteigenaar mogelijk vermoord: verdachte na 10 maanden opgepakt

De politie heeft een vrouw opgepakt die misschien te maken heeft met de plotselinge dood van Chris Grinwis in Halsteren. Het lijkt er steeds meer op dat de man is vermoord.

Lees meer

PostcodeKanjer van 3,3 miljoen gaat naar woonwagenbewoners Nicky en Melody

“Dit is onwerkelijk, ik ben de gelukkigste. En dat was ik al!” Zo reageert Nicky uit Nuenen wanneer hij zich realiseert dat hij zojuist een bedrag van 3.333.333 euro heeft gewonnen in de Postcode Loterij. Geëmotioneerd valt hij zijn Melody in de armen. Vlak daarvoor verraste presentator Winston Gerschtanowitz Jolanda en Mario al op het woonwagenkamp aan het Pieterveld in Nuenen waar zij net als Nicky en Melody wonen.

Lees meer

Trein rijdt auto aan op spoorwegovergang in Rijen

Een auto is zondagnacht bij een spoorwegovergang in Rijen aangereden door een trein. Het ongeluk gebeurde rond drie uur 's nachts ter hoogte van de Vincent van Goghstraat.

Lees meer

Brand verwoest bezoekerscentrum Museumboerderij in Heeswijk-Dinther

Het ontvangstgebouw van de Meierijsche Museumboerderij aan de Meerstraat in Heeswijk-Dinther is zondagnacht door brand verwoest. Het vuur werd rond één uur ontdekt.

Lees meer

Woningbrand in de Voltastraat in Den Bosch

In dit liveblog lees je het belangrijkste 112-nieuws uit Brabant. De hele dag word je hier bijgepraat over ongevallen, branden en misdrijven in onze provincie. Wil je via onze app een melding ontvangen zodra er een update verschijnt? Klik dan op het belletje bovenaan dit liveblog.

Lees meer

Studenten komen met speciale shredder tegen afvalbranden

Tatum (22) en haar team van de Technische Universiteit Eindhoven zitten maandag op het puntje van hun stoel. Dan presenteren de studenten hun speciale machine om batterijen en accu’s te verwerken. Het is het ei van Columbus om branden in afval met batterijen te voorkomen. De eerste orders om zo’n machine in bezit te krijgen, zijn voor de presentatie al geplaatst.

Lees meer

Mari en zijn betonnen wandelschoenen: 'Als je niks vraagt, dan mag alles'

Twee paar wandelschoenen trekken de aandacht op een zelfgebouwd monument in Haarsteeg. Ze zijn in beton gegoten en inmiddels overgroeid met mos. "Er zijn heel wat mensen die hier langsfietsen, stoppen en dan vragen wat dit allemaal moet voorstellen", vertelt Mari van Heeswijk. "Dit zijn mijn schoenen en die zijn van mijn vrouw. Ze zitten ook nog vast met een bout, want ik was bang dat ze weggehaald zouden worden."

Lees meer

De marathon van Eindhoven is ook veel drukte, bier en geklap

Tot op het laatste moment was het spannend: kan de marathon van Eindhoven dit jaar wél doorgaan? Een paar weken geleden was de kogel eindelijk door de kerk en durfde de overheid een versoepeling van de coronamaatregelen aan. Tot grote vreugde van zowel de marathonlopers als van het publiek langs de kant: 'We leven weer!'

Lees meer



Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan