Openen in browser

        

Huisarts prikt 60-minners wél met AstraZeneca: 'Semi-illegaal besteld'

Veel huisartsen zijn het niet eens met het advies om 60-minners niet langer te prikken met het coronavaccin van AstraZeneca. Dokter Nikkels uit Breda bijvoorbeeld, gaat er dan ook gewoon mee door. En zijn patiënten vinden dat prima, stelt hij: "Het risico interesseert ze niet, ze zijn heel blij, tot huilens aan toe."

Lees meer

Boete en kritiek op veiligheidsbeleid jachtenbouwer na dodelijk ongeluk

Heesen Yachts in Oss krijgt van de rechtbank een boete van 100.000 euro. Volgens de rechter in Den Bosch is de jachtenbouwer verantwoordelijk voor de dood van een werknemer. Een 48-jarige man uit Nuland kwam in 2017 om het leven tijdens laswerk aan een jacht. De rechter zet vraagtekens achter het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

Lees meer

Eindhovenaar schiet man in zijn knie om gestolen quad en moet de cel in

Een 20-jarige man uit Eindhoven moet twee jaar de cel in omdat hij vorig jaar een andere man in zijn knie schoot. Dat bepaalde de rechtbank Oost-Brabant maandag. De twee kregen in september 2020 ruzie over een gestolen quad.

Lees meer

Chauffeur verongelukt op A67 tussen Hapert en Eersel

Bij een ongeluk tussen een truck en een kleine vrachtwagen op de A67 is maandagochtend iets na elf uur een chauffeur om het leven gekomen. Het ongeluk gebeurde tussen Hapert en Eersel in de richting van Eindhoven. "Hulp voor een van de bestuurders heeft niet meer mogen baten", laat de politie weten.

Lees meer

Coronanieuws: 1303 nieuwe coronagevallen in Brabant, versoepelingen later

Ook deze maandag houden we je via een liveblog op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Toch geen terrasje met familie op trouwdag van Gavin en Carmen

Gavin en Carmen trouwen op 21 april en sprongen vorige week een gat in de lucht toen hoorden dat er die dag versoepelingen ingingen. Maar nu worden die een week uitgesteld en zit een terrasje pakken met het gezelschap er niet meer in.

Lees meer

Stallen van boerderij in Deurne volledig door brand verwoest

Aan de Riet in Deurne is zondagnacht een boerderij deels door brand verwoest. De stallen van de boerderij gingen in vlammen op. Er stonden geen dieren in.

Lees meer

Agent bij de keel gegrepen en collega bespuugd

Een man van 28 uit Raamsdonksveer greep zondag een agent bij zijn keel, toen die hem wilde aanhouden. De man schopte die ochtend rond elf uur een aantal deuken in twee willekeurige auto's die geparkeerd stonden aan de Haven in zijn woonplaats. Ook in Breda was een politieman de gebeten hond: hij werd bespuugd toen hij probeerde een ruzie te sussen.

Lees meer

Kelly mag als proefkonijn op vakantie naar Rhodos: 'De boel de boel laten'

‘Ik ben Kelly (31) en beschikbaar”, met die woorden heeft Kelly Vos uit Tilburg zich enkele dagen geleden gemeld bij Sunweb voor een coronapilotvakantie naar Rhodos (Griekenland). En ze was niet de enige. Liefst 25.000 liefhebbers hadden zich voor deze reis aangemeld. Het lot was haar gunstig gezind: ze mag mee! Kelly mag als proefkonijn op vakantie naar Rhodos: 'De boel de boel laten'

Lees meer

Dikke pech, gekregen wedstrijdshirtje van Arjen Robben meteen weer weg

Heerenveen-speler Mitchell van Bergen uit Oss was er zondag als de kippen bij toen scheidsrechter Higler de 'derby van het Noorden' affloot. De Ossenaar vroeg én kreeg het wedstrijdshirt van Arjen Robben. Helaas moest hij het na de wedstrijd meteen weer teruggeven.

Lees meer

Zwaargewonde zeearend gevonden in Steenbergen

In Steenbergen is maandagochtend een zwaargewonde zeearend gevonden. Het beest lag op een akker in het buitengebied en is met spoed naar het Vogelrevalidatiecentrum in Zundert gebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant