Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Max Meijer stierf door verdrinking, voorbijganger zag zijn lichaam drijven

Max Meijer (23) uit Ossendrecht is om het leven gekomen door verdrinking. Dat blijkt uit onderzoek. Zijn lichaam is komen bovendrijven en gevonden door een voorbijganger, waarschijnlijk een schipper. Dat meldt het parket in Antwerpen.

Lees meer

Pomphouder valt benzinedieven aan: 'Ik ben het doorrijden zat'

Pomphouder Huub Lemmen uit Someren probeerde zaterdag tevergeefs een doorrijder tegen te houden. Voor de tweede keer binnen zes weken reden mensen weg zonder te betalen na het tanken. Huub aarzelde geen moment en sprong langs de blauwe Peugeot. De ruitenwisser kon hij nog grijpen, maar het lukte niet om de benzinedieven tegen te houden.

Lees meer

Het is een strijd tussen de Bossche bollen en de Limburgse vlaaien in Heel Holland Bakt

Het leek wel een strijd tussen de Bossche Bollen en de Limburgse vlaaien zondagavond tijdens de uitzending van Heel Holland Bakt. De opdracht luidde 'maak een spektakelstuk waaruit je afkomst af te leiden is'. Omdat de overgebleven deelnemers vooral uit Brabant en Limburg komen, werd de uitzending vooral een zuidelijke krachtmeting voor de smaakpapillen.

Lees meer

Pas tien maanden chef en dan al een Michelinster: 'Onbeschrijflijk!'

"Zo vlug, dit had ik niet durven dromen..." Tom Schoonus (33) van Noble Kitchen in Cromvoirt straalt. 'Zijn' restaurant werd maandag bekroond met een Michelinster.

Lees meer

Brabants Minuutje: Zo vernielde een Fransman zeven auto's in Breda

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Tauros die wandelaar op de hoorns nam, komt zeker niet terug in De Maashorst

De tauros die vorige week apart werd gezet nadat hij een wandelaar op de hoorns had genomen, komt zeker niet terug in natuurgebied De Maashorst. Dat zegt Ronald Goderie van Stichting Taurus. Daar verblijft het dier nu.

Lees meer

Man die Peet van der Linde in Breda doodschoot, blijft zeggen dat hij alleen handelde

Corné R. uit Sprundel heeft maandag bij de rechtbank in Breda alle schuld op zich genomen voor het doodschieten van Peet van der Linde (60) bij een café in Breda in januari 2017. Hij verklaarde net als vorig jaar dat hij niet in opdracht van medeverdachte Piet S. heeft gehandeld.

Lees meer

Zeven dagen lang extreem vroeg heel hard trainen: Ivo beoefent al 10 jaar Japanse krijgskunst

De eerste week van het jaar elke dag trainen van halfvijf tot halfzeven 's ochtends. Dat is een van de tradities van de Japanse krijgskunst kendo. In Japan wordt het massaal gedaan, maar ook de kendo-dojo in Tilburg doet mee, met een Europese variant. Zo mag de verwarming in de dojo gewoon aan en wordt er op zondag pas om halfzes getraind. Japanners doen het wat spartaanser, zegt dojoleider Ivo van Roij "Daar zetten ze juist alle ramen open. Ik heb wel eens in een zaal gestaan waar het naar binnen sneeuwde."

Lees meer

Vrachtwagenchauffeur vindt vastgebonden puppy langs A2

Een vrachtwagenchauffeur heeft in de nacht van zondag op maandag een puppy langs de snelweg A2 gered. Vanuit zijn ooghoek zag hij iets bewegen op de vluchtstrook. ‘’Toen ik dichterbij kwam zag dat hij zat vastgebonden.’’

Lees meer

Gevonden drugslab in Zeeland is zwaar verontreinigd, nog geen aanhoudingen

Het drugslab, dat zondag door de politie werd ontdekt in Zeeland, was zwaar verontreinigd. Dat meldt de politie nu de Landelijke Faciliteit Ondersteuning en Ontmanteling (LFO) het lab aan het ontmantelen is.

Lees meer

'Er zit een muis in de truck', kijkje achter de schermen bij de monteurs in de Dakar Rally

Het zijn lange dagen in de Dakar Rally. Niet alleen voor de coureurs, maar ook voor de monteurs van Team de Rooy. Dag en nacht sleutelen die in het bivak aan de rallytrucks. Maar zo af en toe is er ook tijd voor een lolletje.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant