Openen in browser

        

Kogel is door de kerk: Tilburgse kermis gaat door

De Tilburgse kermis gaat dit jaar door. Dat is maandagmiddag bekend geworden. Er is ruimte voor 140 attracties, zo'n zeventig procent van een normale kermis.

Lees meer

Bestuurder overlijdt na botsing tussen vrachtwagen en auto

Op de Dorpenweg in Herpen is maandagmiddag een bestuurder overleden na een aanrijding tussen een vrachtwagen en een auto. Het gaat om de bestuurder van de auto.

Lees meer

Camerabeelden onthullen hoe Martien R. machinegeweer schietklaar maakt

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft maandag videobeelden laten zien van Martien R. met een machinegeweer in zijn handen. De Ossenaar gaf daarna het geweer aan een medeverdachte en die schoot er mogelijk mee. Dat kwam maandag naar voren bij de rechtbank in Den Bosch.

Lees meer

Zwaargewonde vrouw (65) gevonden in Breda, haar man als verdachte opgepakt

In een huis aan de Grimmingestraat in de wijk Hoge Vucht in Breda is zondagnacht een zwaargewonde vrouw gevonden. Het gaat om een vrouw van 65 jaar, zo laat de politie maandagochtend weten. Haar partner van 65 is aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag. Eerder gaf de politie al aan rekening te houden met huiselijk geweld.

Lees meer

Zorgen bij hondenbaasjes door 'mouwkruipers': 'Ze zijn levensgevaarlijk'

Twee jaar terug belandde Elly Jacobs uit Roosendaal met haar puppy Jop bij de dierenarts. Dat allemaal door een grasaar, een veelvoorkomende bermplant vol zaden met gemene weerhaakjes. Elly hoopt dat andere baasjes en vooral hun honden dat leed bespaard blijft en vraagt daarom aandacht voor de 'levensgevaarlijke' aren. "Want ze kruipen via de neus zo naar de hersenen."

Lees meer

Lading vrachtwagen vliegt in brand tijdens het rijden op A67

De lading van een vrachtwagen is zondagnacht op de A67 bij Asten in brand gevlogen. De chauffeur merkte tijdens het rijden dat de oplegger van zijn vrachtwagencombinatie in brand stond en zette de combinatie op de vluchtstrook. Daar wist hij de oplegger los te koppelen.

Lees meer

Vrouw en hondje net op tijd uit brandende brommobiel

Een 45 kilometer auto is zondagavond tijdens het rijden in brand gevlogen. Dat gebeurde iets na tien uur aan de Locatellistraat in Eindhoven. De bestuurder, een vrouw, wist snel uit de auto te komen. Ze wist haar hondje ook te redden.

Lees meer

Coronanieuws: vanaf 26 juni nieuwe versoepelingen, 125 nieuwe besmettingen

Ook deze maandag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Uitblinker Denzel Dumfries leidt Oranje op EK langs Oekraïne

Het Nederlands elftal is het EK voetbal begonnen met een zege. Na een flitsend begin en een stroeve eindfase boekte Oranje een krappe 3-2 overwinning op Oekraïne.

Lees meer

Auto ondersteboven in sloot naast snelweg, ravage op vluchtstrook

Een auto kwam maandagochtend ondersteboven in de sloot terecht naast de A65 bij Berkel-Enschot. De bestuurder zou kort ervoor om onbekende reden tegen een lantaarnpaal zijn gebotst.

Lees meer

Luchtballon maakt noodlanding in woonwijk, zo zag het eruit

Een luchtballon heeft zondagavond rond kwart voor tien een noodlanding gemaakt in de Gouverneur Holvoetstraat in Den Bosch. De ballon was in de problemen gekomen omdat er onvoldoende wind was. Niemand raakte gewond.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan