Openen in browser

        

GGD West-Brabant blundert met booster: 247 mensen kregen te weinig vaccin

De GGD West-Brabant heeft een fout gemaakt bij de toediening van de tweede boosterprik. Hierdoor kregen in totaal 247 mensen te weinig vaccin toegediend. Alle betrokkenen zijn inmiddels benaderd door de GGD om een afspraak te maken voor een nieuwe prik.

Lees meer

Koe Dinie uit Wanroij kreeg een drieling en die kans is maar 1 op 8 miljoen

Het was een bijzonder weekend voor melkveehouder Sjaak Wijnen uit Wanroij. Een van zijn koeien beviel van een drieling. Dat komt bijna nooit voor, er wordt gesproken van een 'kans van een op acht miljoen'. Volgens Sjaak maakt moeder het 'kei- en keigoed'.

Lees meer

Vrouw die kinderen tijdens oppassen zou hebben misbruikt, toont spijt

Een vrouw uit het Limburgse Herkenbosch heeft maandag in de rechtbank in Den Bosch excuses aangeboden aan alle slachtoffers van seksueel misbruik. De 53-jarige verdachte deed dit tijdens een zitting waarin zij terechtstaat voor het meermalen plegen van ontucht met zeven kinderen uit zes gezinnen in de regio Eindhoven.

Lees meer

Automobilist zwaargewond na crash, bestuurder botst op lichtmast en boom

Een 20-jarige automobilist uit het Belgische Poppel is zondagavond zwaargewond geraakt op de kruising van de Baroniebaan met de Bredaseweg in Tilburg. De bestuurder raakte rond tien uur een lichtmast naast de weg en reed vervolgens met hoge snelheid tegen een boom.

Lees meer

Marit ergert zich aan vooroordelen over tienermoeders: 'Toon eens respect'

Hardnekkige vooroordelen zijn het die de ronde doen over tienermoeders. En daar moet verandering in komen. Marit de Leeuw uit Drunen wil graag andere vrouwen uit Brabant steunen die op jonge leeftijd een kind hebben gekregen.

Lees meer

112-nieuws: automobiliste ramt winkel • duizenden hardrijders gaan vrijuit

In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Chaam loopt uit voor Guido van Engelen, 6200 euro opgehaald

Chaam leeft mee met Guido van Engelen. die in Oekraïne woont. De ondernemer is direct na het uitbreken van de oorlog gevlucht naar Chaam, waar hij is opgegroeid en waar nog veel familie van hem woont. Een aantal familieleden deed zondag zelfs mee aan een estafetteloop waarmee ruim 6200 euro is opgehaald voor De Leeuw Kyiv, een stichting die Van Engelen in Oekraïne heeft opgericht.

Lees meer

'Nog een vrouw naar politie om misbruik Brabantse dansleraar'

De politie heeft opnieuw een melding gekregen van vermeend ontucht door een Brabantse dansleraar. Dat zegt klokkenluider Kim Koumans uit Oosterhout, van wie zaterdag bekend werd dat ze zelf aangifte heeft gedaan tegen de man.

Lees meer

Rollebollende Boer Zoekt Vrouw-kandidaten trekken alles uit de kast

Er werd zondagavond geschoten, gevaren, getekend, gedanst, gerollebold en getimmerd tijdens de dagdate van Boer Zoekt Vrouw. Alles deden de kandidaten om indruk te maken op de boeren Hans, Rob, Evert, Jouke en boerin Janine. Dat lukte de een beter dan de ander. Ook Steffi zag de favorieten van mijlenver aankomen.

Lees meer

Kevin Hofland moet Willem II voor degradatie behoeden

Kevin Hofland wordt de nieuwe trainer van Willem II. Hij volgt Fred Grim op, die vorige week ontslagen werd.

Lees meer

112-nieuws: automobilist ramt boom in Etten-Leur • container uitgebrand

In dit liveblog hebben we je deze zondag op de hoogte gehouden van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan