Openen in browser

        

Vos verrast campinggasten en komt aan de barbecue snuffelen

Campinggasten in Beers werden afgelopen weekend verrast door een vos. Die durfde dicht in de buurt van de mensen te komen - tot zo'n zes meter - en kwam ruiken aan de barbecue. Volgens medewerkers van de dierenambulance, die werden gewaarschuwd, maken ze dit niet vaak mee.

Lees meer

Ondernemer verdacht van 18 miljoen euro aan belastingfraude

Een ondernemer uit Oosterhout wordt ervan verdacht dat hij heeft geprobeerd de Belastingdienst op te lichten. Hij vroeg op zijn aangifte van omzetbelasting ruim achttien miljoen euro terug. Dit riep bij de Belastingdienst vragen op.

Lees meer

Grafkelder markante Bredanaar Cor Vermeulen geopend voor herbegrafenis

Op begraafplaats Zuylen in Breda is maandag de markante Bredanaar Cor Vermeulen uit zijn grafkelder gehaald en op een tijdelijke plek herbegraven. Dat was nodig omdat de grafkelder waar Vermeulen in lag door de vele hoosbuien tientallen centimeters omhoog was gekomen.

Lees meer

Alcohol in het spel bij zwaar ongeluk in Bladel: 5 jongeren in auto gewond

Bij een zwaar ongeluk op de Gozelinusbocht in Bladel zijn zondagnacht vijf jongeren die samen in een auto zaten gewond geraakt. Drie slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto, een jongen van 18 jaar uit Bladel, had veel te veel gedronken, zo laat de politie weten.

Lees meer

Man gewond bij steekpartij in Eindhoven, dader op de fiets ervandoor

Bij een steekpartij op het Lichtplein in Eindhoven is zondagavond rond halfacht een man gewond geraakt. De dader is er volgens de politie op de fiets vandoor gegaan.

Lees meer

Oudere fietser aangereden door auto, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis

Op de Hersel in Lierop is zondag een fietser aangereden door een automobilist. Het slachtoffer, een oudere man, werd geraakt, waarschijnlijk toen hij wilde oversteken.

Lees meer

Coronanieuws: bijna 300 besmettingen in Brabant, maar niemand opgenomen

Ook deze maandag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Jongen (17) zwaargewond na aanrijding bij Zevenbergschen Hoek

Een 17-jarige jongen is zaterdag vlak voor middernacht aangereden op de De Langeweg bij Zevenbergschen Hoek. Hij zou op de weg hebben gelopen, liet een politiewoordvoerder zondag weten. Het slachtoffer werd vervolgens geraakt door een bestelbus.

Lees meer

Van graven gestolen spullen teruggevonden: politie zoekt eigenaren

De politie heeft meerdere spullen gevonden waarvan ze vermoedt dat die van een begraafplaats in Oss zijn gestolen. Op Facebook laat de politie de gevonden spullen zien in de hoop dat de eigenaren deze herkennen.

Lees meer

Uitslaande brand in Volkel, woningen lopen schade op

Een uitslaande brand heeft zondagnacht voor behoorlijk wat schade gezorgd aan een boven- en onderwoning aan de Eiment in Volkel. De bewoners moesten hun huis uit en zijn bij mensen in de buurt opgevangen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

Lees meer

'Vreemde vogel' teruggevonden, maar de daders zijn gevlogen

De vrijwilligers van de Van Gogh Kerk in Etten-Leur zijn opgelucht. De campagnepijl die onlangs bij de kerk verdween, is weer terecht. De pijl met daarop de tekst 'Als je een vreemde vogel bent' werd dit weekend teruggevonden bij het kunstwerk Ezel van kunstenaar Tom Claassen in Etten-Leur.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan