Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Automobilist overleden na ongeval in Rucphen, weg bezaaid met brokstukken

De bestuurder van een auto is overleden na een ongeluk op de Gastelsebaan in Rucphen. Wat er precies gebeurd is, wordt nog onderzocht. Volgens een politiewoordvoerder lijkt het erop dat de auto over de op is geslagen: "De hele weg ligt bezaaid met brokstukken." Er zaten geen andere passagiers in de auto.

Lees meer

Rob schrikt wakker van fatale achtervolging: 'We maakten ons vooral zorgen om ons paard' [VIDEO]

Het is kwart voor twee in de nacht als Rob Hoekstra en zijn vrouw wakker schrikken van twee klappen. Tijdens een politieachtervolging botst een gestolen auto tegen een boom. De bestuurder werd uit de auto geslingerd. Meteen daarna klapt een politieauto tegen de lege wagen. De verdachte overleeft het ongeval niet.

Lees meer

Ernest Faber wordt tot einde van het seizoen trainer van PSV

Ernest Faber (48) is tot het einde van dit seizoen trainer van PSV. Dat maakte de voetbalclub maandagmiddag bekend. Faber was tot voor kort het hoofd van de jeugdopleidingen van PSV.

Lees meer

Autocrosser die inreed op publiek, zegt dat hij zich er niets meer van kan herinneren

De 21-jarige Limburger die in september tijdens een autocross in Leende inreed op het publiek, komt voorlopig niet vrij. Volgens zijn vader denkt hij als een jongen van 16 en kan hij zich niets meer van het voorval herinneren. Hij zou een black-out hebben gehad omdat hij zijn medicijnen tegen depressies niet had ingenomen.

Lees meer

Wiskundedocent geschorst na misbruik van 10-jarig jongetje op Franse camping

Het Fortes Lyceum in Gorinchem heeft een 45-jarige man uit Kaatsheuvel geschorst omdat hij is veroordeeld voor aanranding van een 10-jarige jongen op een Franse camping. De wiskundedocent werd begin dit jaar al veroordeeld door een Franse rechtbank, maar de scholengemeenschap kwam daar onlangs pas achter.

Lees meer

'Boerenactie van woensdag heeft geen gevolgen voor bevoorrading supermarkten'

De vrees dat de bevoorrading van supermarkten woensdag in de problemen zal komen door de acties die boeren en bouwbedrijven, is niet terecht. Volgens de advocaat van actiegroep Farmers Defence Force zijn ze niet van plan om distributiecentra te blokkeren.

Lees meer

Big Brabander is watching! Hoeveel beveiligingscamera's hangen er in jouw gemeente?

Gemeente Den Bosch telt opvallend veel bewakingscamera's. Met 5.482 geregistreerde camera's heeft Den Bosch veruit de meeste van alle 62 Brabantse gemeenten. Dat blijkt uit onderzoek van VPNgids.nl

Lees meer

Herdershond Kay na weken eindelijk gevangen dankzij de hulp van honderden Bredanaars

Wekenlang werd het dierenopvangcentrum in Breda overspoeld door honderden bezorgde telefoontjes en berichten over een verdwaalde herdershond. Dit weekend kregen teamleider Ralph Smit en zijn vriendin Michelle het beestje eindelijk te pakken. "We hebben wel even een traantje gelaten onderweg naar de opvang. Deze hond heeft de gemoederen flink beziggehouden."

Lees meer

A27 weer open na ongeluk met vrachtwagen waarbij vrouw zwaargewond raakte

Een vrouw is maandagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk met een vrachtwagen op de A27. De weg tussen Oosterhout-Zuid en Breda is daardoor urenlang dicht geweest. Rond halftwee ging de A27 weer open.

Lees meer

Inbreker in officiële politiekleding betrapt in Tilburg

Agenten in Tilburg hebben zondagnacht twee 36-jarige Poolse inbrekers opgepakt, van wie er één gekleed was in een origineel poloshirt van de politie. De politie weet nog niet hoe hij aan de officiële kleding is gekomen.

Lees meer

Stadsprediker Arnol Kox schittert op 'Kei Foute Kersttrui' en de eerste kreeg hij zelf

Is dat de kerstman op een scootmobiel op die kersttrui? Iedere Eindhovenaar die beter kijkt ziet het meteen. Het is stadsprediker Arnol Kox die prominent op de 'Kei Foute Kersttrui' staat. De trui is een bedenksel van citymarketingorganisatie Eindhoven365 die de lichtstad op allerlei manieren op de kaart zet. "We willen graag herkenbare Eindhovenaren eren. Arnol vindt het geweldig", zegt Edwin Blok-van Enck.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant