Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Zolder uitgebrand van huis in Berghem, bewoners op vakantie

In Berghem is maandagochtend vroeg de zolder uitgebrand van een huis aan de Monseigneur Bekkersstraat. Er is zoveel schade aan het huis dat het onbewoonbaar is verklaard.

Lees meer

Coronanieuws: 1134 nieuwe coronabesmettingen in Brabant, meer coronapatiënten in ziekenhuizen

In dit liveblog houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de verspreiding van het coronavirus.

Lees meer

Jonge inbreker (16) slaat bejaarde man (76) ziekenhuis in

Een 16-jarige inbreker heeft maandagmorgen een man van 76 zo hard geslagen dat hij behandeld moest worden in het ziekenhuis. De man kreeg fikse klappen toen hij de jonge inbreker tegenkwam in zijn eigen huis in Overloon.

Lees meer

Huis beschoten in Breda, terwijl bewoners thuis waren

Op de Bruno Renardstraat in Breda is zondagavond een huis beschoten. Dat gebeurde rond half acht.

Lees meer

Bewoner gewond bij overval op huis in Overloon

In Overloon is een bewoner van een huis maandag in alle vroegte gewond geraakt bij een overval. Dat gebeurde rond vijf uur op de Stevenbeekseweg.

Lees meer

Anderhalf uur lang problemen op A2 bij Eindhoven na groot ongeluk met vijf auto's

Op de snelweg A2 bij Eindhoven botsten maandagochtend rond halftwaalf vijf auto's op elkaar bij knooppunt Leenderheide. Vanwege dit ongeluk werden drie rijstroken van de weg van Eindhoven richting Maastricht afgesloten. De ANWB adviseerde om te rijden via de N2.

Lees meer

Femke werd drie keer slachtoffer van een loverboy en wil nu andere meiden helpen

Femke was 15 jaar oud toen ze voor het eerst onder invloed kwam van een loverboy, een veel te mooie term voor een man die haar seksueel uitbuitte. Deze man, 10 jaar ouder dan Femke, deed zich voor als haar vriend, maar was dat allesbehalve. Uiteindelijk vroeg hij haar om voor het raam te gaan staan, om geld te verdienen voor hun toekomst. Femke: “Eerst zei ik steeds: Nee, ik doe het niet, maar uiteindelijk zei ik: Is goed, ga ik doen.”

Lees meer

Buren beschoten huis Breda geschrokken: 'Hij heeft gewoon een waarschuwing gehad'

De bewoners van de Bruno Renardstraat in Breda zijn flink geschrokken van het beschieten van een van de huizen in de straat. Zondagavond rond half acht klonken er ineens een paar knallen. Vuurwerk dachten veel mensen, maar het waren kogels.

Lees meer

Spookrijder zorgt voor levensgevaarlijke taferelen op snelweg

Een spookrijder heeft vrijdag voor een levensgevaarlijke situatie gezorgd op de afrit van de snelweg A67 naar de A2 en N2 bij Eindhoven. Een donkere Renault Twingo duikt ineens op tussen twee vrachtwagens.

Lees meer

Wielerpers lovend over Mathieu van der Poel die Ronde van Vlaanderen won

Nederlandse en buitenlandse wielerjournalisten komen superlatieven tekort om de prestatie van Mathieu van der Poel te beschrijven. Hij won zondag de Ronde van Vlaanderen met een miniem verschil. De kenners zijn eensgezind.

Lees meer

Waalwijkse viroloog niet blij met druk die Trump legt op ontwikkeling vaccin: ‘Hoop dat hij bluft’

“We kunnen niet sneller”, zegt viroloog Andrea Pruijssers uit Waalwijk over de ontwikkeling van een coronavaccin. Pruijssers werkt in Amerika onder grote tijdsdruk keihard aan de ontwikkeling van zo'n vaccin. Dat de Amerikaanse president Donald Trump de druk nog extra opvoert, maakt haar ‘nerveus’. Dit zegt ze maandag in een reportage van EenVandaag.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant