Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vijfde coronageval in Loon op Zand, besmette vrouw had contact met eerste Loonse patiënt

Loon op Zand telt een vijfde slachtoffer van coronabesmetting. Het gaat om een vrouw die contact had met de man die als eerste in het dorp besmet raakte. Het is geen familie.

Lees meer

Willy en René voorspellen een 'heel mooie maand maart' voor PSV

Willy en René van de Kerkhof hebben niet genoten van de topper tussen PSV en Feyenoord. Niet alleen wist PSV niet te winnen, het duo vond de strijd tussen de nummer drie en vier van de eredivisie sowieso geen ‘topper’. “Maar maart wordt een heel mooie maand voor PSV.”

Lees meer

Liveblog coronavirus: nog acht Nederlanders besmet, teller staat nu op 18

Het coronavirus spreidt zich uit over Nederland. Maandagmiddag werd duidelijk dat nog acht Nederlanders zijn besmet. In totaal zijn er nu achttien besmettingen. Maandagochtend kwam er in Loon op Zand een vierde geval bij, meldt burgemeester Hanne van Aart. Ook een vrouw uit Helmond en een man uit Oss zijn besmet, werd maandag bekend.

Lees meer

Glazenwasser die urenlang vastzat flauwgevallen van angst: 'Ik was bang dat we zouden vallen'

Glazenwasser Wesley Bernaards die uren lang vastzat in een bakje aan de flat hartje New York in Eindhoven, stond doodsangsten uit. De 34-jarige glazenwasser uit het Limburgse Thorn, is door de brandweer abseilend uit zijn benarde positie bevrijd. Hij was zo bang, dat hij even is flauwgevallen.

Lees meer

Man uit Oss besmet met coronavirus, ook in Noord-Italië geweest

Een man uit de gemeente Oss is positief getest op het coronavirus. Dit is een van de acht nieuwe gevallen die maandagmiddag door het RIVM zijn gemeld. In totaal zijn achttien Nederlanders nu besmet met het nieuwe coronavirus.

Lees meer

Tonpraters in rouw: 'Gewelddadige dood van Frank Schrijen is ingeslagen als een bom'

“Dit is echt ingeslagen als een bom. Ook in het tonpratersrijk.” Andy Marcelissen is enorm geschrokken van het nieuws dat zijn tonpraatcollega Frank Schrijen uit Boxmeer zondagavond dood is gevonden. Volgens de politie is hij door geweld om het leven gekomen.

Lees meer

Steffi en Roel over speeddates in Boer Zoekt Vrouw: vonkjes en soms wat ongemak

De boeren en boerin moesten zondag in de tweede aflevering van Boer Zoek Vrouw uit tien kandidaten vijf favorieten kiezen. En dat ging ze eigenlijk vrij gemakkelijk af. In hun vlog vertellen Steffi en Roel wat zij vonden van deze aflevering, de mandarijnen van boer Geert-Jan, de zenuwen van boerin Annemiek en de charme van boer Geert.

Lees meer

Steekpartij in chalet in Schijndel: man (38) uit Roemenië opgepakt

Een 38-jarige man uit Roemenië is opgepakt voor de steekpartij maandagmorgen op camping Resort de Molenheide in Schijndel. In een chalet vonden agenten een 42-jarige Roemeense vrouw met een aantal steekwonden.

Lees meer

Finale van de Champions League voor vrouwen in 2023 in het Philips Stadion

De finale van de Champions League voor vrouwen wordt in 2023 gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. Het bestuur van de Europese federatie UEFA wees maandag tijdens een vergadering in het Hotel Krasnapolsky in Amsterdam de eindstrijd toe aan Eindhoven.

Lees meer

Drie punten aftrek voor FC Den Bosch: ‘Onbegrijpelijke beslissing’

FC Den Bosch is door de KNVB gestraft met drie punten aftrek. De Bossche voetbalclub zou volgens de licentiecommissie van de bond niet voldaan hebben aan het plan van aanpak dat de voetbalbond heeft opgelegd om de wankele financiële situatie te verbeteren. De club ging in beroep, maar dat was volgens de beroepscommissie 'ongegrond'.

Lees meer

Basisschool waar coronapatiënte werkt, begint de week met handvol afmeldingen

De carnavalsvakantie is voorbij en de scholen openen weer hun deuren. Op basisschool De Blokkendoos in Loon op Zand begint die eerste dag net wat anders dan normaal. Hier werkte namelijk een van de besmette familieleden van de 56-jarige man uit Loon op Zand, die donderdag bekend werd als eerste Nederlandse coronapatiënt. Zijn dochter en vrouw bleken later ook besmet.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant