Openen in browser

        

Inbrekers laten ravage achter bij scoutingclub voor gehandicapten

Voor de tweede keer in een half jaar tijd is scoutingclub de Stormvogels in Dongen het doelwit van een inbraak. De daders lieten een groot spoor van vernielingen achter, terwijl ze maar een paar tientjes buitmaakten. Vrijwilligers zijn er kapot van, want de verstandelijk beperkte leden stonden te popelen om weer te beginnen. "Een triest begin."

Lees meer

Stormjager Wouter filmde valwind: 'Het voelde als enorme klap op de auto'

Wouter van Bernebeek is weerman bij Weerplaza, maar in zijn vrije tijd is hij een actieve stormjager. Zondagavond stond Van Bernebeek op het juiste moment op de juiste plaats bij Cuijk langs het water om een unieke valwind te vangen. "Ineens was ie daar. Mijn windmeter gaf een maximale snelheid van 131 kilometer aan. De hoogste snelheid die ik in Brabant heb gemeten."

Lees meer

Brabander is nieuwe liefde van André van Duin: 'Ben er gewoon nerveus van'

André van Duin spreekt van het 'mooiste cadeau dat hij zichzelf kon geven'. Afgelopen weekend werd de volkskomiek 75 jaar oud en nu maakt hij bekend dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. Die woont in Spanje en luistert naar de naam Fernando. Maar hij is 'gewoon een Brabander', zo laat Van Duin weten in De Telegraaf.

Lees meer

112-nieuws: Vrouw (38) vermist • bestuurder gewond na botsing

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Overvallers crashen in Vinkel na politieachtervolging

Twee mannen zijn zondagnacht tijdens een politieachtervolging in Vinkel gecrasht met de auto waarin zij zaten. De twee zouden vlak daarvoor de bewoner van een chalet op vakantiepark Dierenbos in Vinkel hebben overvallen.

Lees meer

Politie zet stroomstootwapen in bij aanhoudingen in Uden

De politie heeft zondagavond op de Cimbaallaan in Uden drie mannen opgepakt. Daarbij werd een stroomstootwapen gebruikt.

Lees meer

Weer een vrachtwagen gekanteld door harde wind op Moerdijkbrug

De Moerdijkbrug (A16) van Rotterdam richting Breda was maandagochtend rond half twaalf dicht vanwege een gekantelde vrachtwagen. De truck waaide om door de harde wind. In het hele land geldt maandag code geel vanwege zware windstoten. Om iets voor één uur waren de bergingswerkzaamheden klaar en was de weg weer vrij.

Lees meer

Coronanieuws: 4686 nieuwe besmettingen vastgesteld in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

112-nieuws: winkelwagen uit boom gehaald • taser ingezet bij aanhouding

In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie

Lees meer

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant: 75 meldingen van stormschade

Bij de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant zijn zondagavond 75 meldingen van stormschade binnengekomen via het alarmnummer 112.

Lees meer

Willy en René snappen weinig van keuzes Roger Schmidt: 'Slappe hap, weer!'

PSV-coach Roger Schmidt moet het weer ontgelden bij Willy en René van de Kerkhof. 'Hun' PSV won zondag weliswaar met 3-1 van sc Heerenveen, maar de clubiconen snappen weinig van de keuzes van de Duitse coach.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan