Openen in browser

        

Steekpartij Ajax- en Feyenoordfans: nog één slachtoffer in het ziekenhuis

De verdachte van de steekpartij in de Burger King in Den Bosch is een 37-jarige man uit die stad. Hij zit nog vast en wordt maandag verhoord. Een van de vier slachtoffers ligt maandag nog in het ziekenhuis. Omdat veel mensen de steekpartij zondagavond hebben gezien, doet de politie een oproep om informatie en camerabeelden te delen.

Lees meer

Jordy (22) werd doodgestoken tijdens een stapavond: dit is wat we nu weten

Hij was zelf niet op stap op uitgaansplein De Driesprong in Rosmalen. Maar dat was wel de plek waar Jordy Gruijters zaterdagavond rond half tien stierf, doodgestoken met een vleesmes dat van een eettafeltje was afgegrist. Zijn familie is 'op van pijn en verdriet en nog in shock', laat advocate Priya Soekhai maandag weten. Dit is wat we weten over de avond van de fatale steekpartij.

Lees meer

Dit is waarom alle 8986 stemmen in Loon op Zand herteld worden

De gemeente Loon op Zand hertelt maandagochtend alle 8986 stemmen die vorige week zijn uitgebracht bij de gemeenteraadsverkiezingen. De partijen Pro3 en VVD vroegen daarom, omdat de verschillen tussen sommige partijen wel heel klein zijn. "Om politieke gemoedsrust te bieden, is ermee ingestemd", laat de gemeente weten.

Lees meer

Familie en vrienden herdenken doodgestoken Jordy Gruijters (22)

Naast Grand Café Bottles aan De Driesprong in Rosmalen is zondagavond Jordy Gruijters herdacht. De 22-jarige Bosschenaar kwam zaterdagavond om het leven na een steekpartij. Zo'n 50 aanwezigen keken in stilte naar een monumentje dat voor Gruijters is opgericht. 'Het wordt een groot gemis.'

Lees meer

112-nieuws: kat uit boom gered • ongeluk met drie auto's op A2

In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Steffi over paardenboer Hans: 'Hij zoekt een maatje, geen onderwijzeres'

De logeerweek van Boer Zoekt Vrouw is begonnen. En hoe! Voor Steffi was de aflevering van zondagavond in één woord ‘smullen’. Bij paardenboer Hans uit Strijbeek stonden de bloemen klaar. "Die mag je straks meenemen", zei hij tegen Margriet die koud een paar minuten binnen was.

Lees meer

'Ik zei dat Ajax kampioen wordt, maar kom daar langzaam beetje op terug'

De clubiconen Willy en René van de Kerkhof zien een positieve vibe bij 'hun' PSV en dat belooft volgens hen veel goeds. De Eindhovense voetbalclub liet zondag weinig heel van Fortuna Sittard (5-0) en houdt zo druk op koploper Ajax. Die lijstaanvoerder morste bijna dure punten tegen Feyenoord.

Lees meer

112-nieuws: bestuurder eindigt in tuin • schietpartij gemeld in Roosendaal

In dit liveblog hielden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Willem II laat winst tegen AZ in blessuretijd uit handen glippen

Inzet, passie en strijd. Dat is wat Kevin Hofland van zijn spelers verlangde voor de wedstrijd tegen AZ. En ook in de rest van het seizoen. De nieuwe trainer van Willem II kreeg waar hij om vroeg. De Tilburgse ploeg ging vol passie de strijd aan met AZ. Lange tijd leek dat drie punten op te leveren, maar door een tegentreffer in blessuretijd moest Willem II genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Lees meer

Natalya is tolk voor gevluchte Oekraïners: 'Het is hartverscheurend'

De agenda van Natalya Tkachenko (44) uit Eindhoven is bomvol. Als een van de weinige Oekraïense tolken in Nederland reist ze momenteel het hele land door. En dat eist zijn tol, niet in de laatste plaats vanwege de heftige verhalen die ze hoort. "Soms doet het te veel pijn."

Lees meer

Zwangere vriendin en zus Jordy doen aangifte, lichaam nog niet vrijgegeven

De zwangere vriendin en de zus van de doodgestoken Jordy (22) uit Rosmalen, hebben maandag aangifte gedaan van mishandeling tegen het 17-jarige meisje dat vastzit. Dat zegt advocaat Priya Soekhai, die de familie van het slachtoffer bijstaat. Hun mentale pijn is echter het grootst. "Zijn vriendin staat er nu alleen voor, dat is heel heftig."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan