Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Roy Donders geeft rondleiding in zijn huis dat te koop staat

"Mensen hoeven zich geen zorgen te maken. Dit is niet omdat ik het niet meer kan betalen." Roy Donders lacht als de vraag gesteld wordt. Nee, zijn huis staat niet te koop vanwege geld. Maar waarom dan wel? "Wij willen heel graag met heel de familie op een perceel wonen, met z'n allen bij elkaar, dus met m'n vader en moeder, m'n zus, m'n zwager en de kinderen. Die droom ga ik nu achterna."

Lees meer

Horecatycoon Laurens Meyer opgepakt bij Malieveld en in de cel gezet

Horecatycoon Laurens Meyer uit Etten-Leur is zondagmiddag opgepakt in Den Haag. Dat bevestigt de horecaman na berichtgeving op de website van Dagblad van het Noorden. Hij geeft aan geen idee te hebben waarom hij werd opgepakt. "Ik ben zo kwaad hierover, heb zo'n enorm gevoel van onrecht." Meyer zat enkele uren vast en belandde met hartritmestoornissen in het ziekenhuis. Daar mocht hij al snel weer vertrekken en zondagavond was hij weer thuis.

Lees meer

Piet ziet kapelletje afbranden waar hij al dertien jaar voor zorgt: 'Kom hier iedere dag'

Het was misschien maar een kleine kapel, toch is het verdriet groot. Zaterdagavond brandde een kapel aan de Kammerbergweg in het buurtschap Maurik af. De kapel is dertien jaar geleden gebouwd door de bewoners van het buurtschap. De aanleiding was de genezing van een dodelijke ziekte van een buurtbewoner.

Lees meer

Coronanieuws: 16 nieuwe besmettingen en 1 dode in Brabant, horecatycoon opgepakt in Den Haag

Op het Malieveld in Den Haag zijn zondagochtend meerdere mensen opgepakt die daar wilden protesteren tegen de lockdownmaatregelen die de regering nam na het uitbreken van het coronavirus in Nederland. Eén van hen is de Etten-Leurse horecatycoon Laurens Meyer. In dit liveblog houden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis.

Lees meer

Agent rijdt voor de grap met politieauto in op 'bekende van justitie'

Een Eindhovenaar (33) heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag door de politie. Een agent zou doelbewust op hem zijn ingereden in het voetgangersgebied van het centrum, zegt zijn advocaat Yannick Quint in het Eindhovens Dagblad. De man die aangifte doet is ‘een bekende van justitie’.

Lees meer

Hoe (on)realistisch is anderhalve meter in de Efteling? Proef op de som

De Efteling is na een sluiting van 67 dagen alweer een maand open. Dat gebeurde onder strenge voorwaarden van de veiligheidsregio. Maar uit reacties blijkt dat bezoekers schouder aan schouder door het pretpark lopen en dat de regels nauwelijks gehandhaafd worden. Onze verslaggever ging drie keer naar het park en vertelt wat hij zag.

Lees meer

Brand in huis waar twee weken geleden een drugslab werd gevonden

In de woning aan de Kerkakkers in Gerwen waar twee weken geleden een groot drugslab werd ontdekt, is zondag brand uitgebroken. De man die toen in het pand aanwezig was en naar het ziekenhuis werd gebracht, werd ook ditmaal in het huis aangetroffen.

Lees meer

Bakker Werner jaagt inbrekers weg met zijn gevloek: 'Niet weer!'

Bakker Werner Diepstraten uit Oosterhout heeft maandagochtend hoogstwaarschijnlijk een inbraak voorkomen. Criminelen probeerden een kledingzaak tegenover de bakkerij leeg te roven. "Mijn geschreeuw schrok ze af."

Lees meer

Coronanieuws: Aantal coronadoden niet gestegen, voor het eerst in maanden

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis. De afgelopen 24 uur is er niemand overleden aan corona. Dat is voor het eerst sinds begin maart.

Lees meer

Opnieuw twee besmette nertsenbedrijven, waaronder de grootste nertsenhouder van Nederland

Er zijn weer twee nertsenbedrijven die besmet zijn met het coronavirus. Het gaat om twee bedrijven in Gemert-Bakel.

Lees meer

Man (34) in gestolen auto rijdt in op drie agenten, verdachte met getrokken wapens aangehouden

Een 34-jarige automobilist is zondag op de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel ingereden op drie agenten. Ook ramde hij hun politieauto. De man reed in een gestolen auto. "Hij reed recht op agenten af", zo omschrijft de politie. Ze kwamen met de schrik vrij. Dat geldt ook voor een oudere vrouw die net met haar boodschappentas voorbij liep.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant