Openen in browser

        

Geldwagen klemgereden door politie in Eindhoven

Een geldwagen van Brinks is maandagochtend door verschillende eenheden van de politie klemgereden in Eindhoven. Dit gebeurde nadat de bestuurder van de geldwagen volgens een woordvoerder van de politie 'onbedoeld de noodknopprocedure in gang zette'. Het ging volgens haar om een zogenoemd 'broekzakgesprek'.

Lees meer

Automobilist bekeurd omdat hij kind van twee op schoot heeft

Een automobilist is bij een verkeerscontrole in Etten-Leur tegen de lamp gelopen terwijl hij achter het stuur zat met een kind van twee op schoot. Bij hem in de auto zaten nog twee jonge kinderen, laat de politie maandag weten. Zij droegen volgens de politie geen gordel. Dat laatste gold ook voor de bestuurder zelf.

Lees meer

Coronanieuws: 269 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Twee vrouwen gewond na ruzie die uitmondt in steekpartij in Oud Gastel

Bij een steekpartij zondagavond aan de Koopmansstraat in Oud Gastel heeft een vrouw van 31 jaar snijwonden opgelopen. Ook een vrouw van vijftig jaar uit Halsteren raakte gewond, maar zij werd volgens de politie niet gestoken. Beide vrouwen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De toedracht van de steekpartij ligt volgens de politie 'mogelijk in de relatiesfeer'.

Lees meer

René en Willy: 'Voorsprong van PSV op Ajax wordt alleen nog maar groter'

Het puntenverlies van Ajax bij FC Twente zondag heeft René en Willy van de Kerkhof goed gedaan. De clubiconen van PSV zagen 'hun' club een dag eerder al met 4-1 winnen van SC Cambuur. Het is een tijdje geleden dat PSV op de ranglijst van de Eredivisie een voorsprong had op de Amsterdamse concurrent.

Lees meer

Prachtige paarse heide bloeit als nooit tevoren: 'Zo ontzettend mooi'

De paarse bloemenpracht op de Brabantse heidegebieden schittert op social media. Veel mensen besloten afgelopen weekend daar te gaan wandelen en de bloeiende heide vast te leggen op en plaatsten de foto's op Instagram en Facebook. "We bevinden ons nu echt op het hoogtepunt van de bloei", vertelt boswachter Frans Kapteijns.

Lees meer

Dronken man (29) dreigt nieuwe vriend van zijn ex te vermoorden

Een man uit Waalwijk is in de nacht van zondag op maandag opgepakt omdat hij zijn 26-jarige ex-vriendin ernstig zou hebben bedreigd. Ook was hij dronken in de auto gestapt.

Lees meer

Haringvlietbrug versmald en maximumsnelheid omlaag

Op de Haringvlietbrug geldt vanaf deze maandag een maximumsnelheid van vijftig kilometer per uur in plaats van de gebruikelijke honderd per uur. Ook worden in beide rijrichtingen van de A29 de twee rijstroken versmald en de parallelbaan wordt afgesloten voor auto's. De brug opent een keer per week voor de hoge scheepvaart.

Lees meer

Agenten op leenfietsen achter scooter aan, maar ze kunnen hem niet bijbenen

De politie die zondagavond in Rijsbergen de achtervolging inzette op een scooterrijder, kreeg hierbij hulp van omwonenden. Zo kregen agenten verschillende fietsen om de man die er uiteindelijk te voet vandoor ging, te achterhalen. Hoewel de man wist te ontkomen, bedankt de politie de omwonenden maandag voor hun hulp.

Lees meer

Problemen door werkzaamheden aan de Haringvlietbrug vallen nog mee

De ochtendspits op de Haringvlietbrug verliep maandag rustig, ondanks alle werkzaamheden. Sinds maandag is de maximale snelheid verlaagd naar vijftig kilometer per uur en zijn de rijstroken versmald. De parallelbaan is helemaal afgesloten. Rijkswaterstaat verwacht later wel meer verkeersdruk en files.

Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan