Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Jongens van 12 tot 14 jaar gezocht na mishandeling van homo in Eindhoven

Voor de mishandeling van Bart Janssen afgelopen woensdag in Eindhoven is de politie op zoek naar in elk geval twee heel jonge daders. Jongens van tussen de twaalf en veertien jaar oud, zo laat de politie maandag weten. Volgens Bart werd hij mishandeld omdat hij homo is. "Ze vroegen of ik homo ben. Ja, antwoordde ik", vertelde hij eerder tegen Omroep Brabant.

Lees meer

Dode gevonden in het water bij Grave

In het water langs de provinciale weg bij Grave is maandagmiddag een dode gevonden.

Lees meer

Winkeldief steekt medewerker van Albert Heijn met pen in zijn hand in Waalre

Een winkeldief heeft maandagmiddag een medewerker van de Albert Heijn in Waalre met een pen in zijn hand gestoken. De verdachte had eerder al iets gestolen bij de supermarkt.

Lees meer

Zoë (15) wordt al twee weken vermist nadat ze wegliep uit instelling in Eindhoven

Wie weet waar de vermiste Zoë Noordman is? De politie is op zoek naar het 15-jarige meisje. Ze liep twee weken geleden weg uit een instelling in Eindhoven.

Lees meer

Schoonmaker spuit hakenkruizen van flat: 'Voor kerst is alles eraf'

Een schoonmaker is maandagmiddag begonnen met het verwijderen van de hakenkruizen op de Oosterpoort-flat in Tilburg. Op het gebouw aan de Enschotsestraat werden afgelopen weekend 19 hakenkruizen gekalkt.

Lees meer

Gemeenten zijn het zat: nu landelijk verbod op verkoop en gebruik lachgas

De burgemeesters van Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en het Zeeuwse Tholen zijn de overlast beu die de verkoop en het gebruik van lachgas in hun gemeenten veroorzaakt. Ze hebben daarom bij de staatssecretaris van Volksgezondheid aan de bel getrokken. In een brief vragen de burgemeesters de staatssecretaris om landelijke wetgeving om de overlast van lachgas tegen te gaan.

Lees meer

Twee auto’s in het water na botsing in Vlijmen

Twee auto's zijn maandagmiddag in het water beland na een botsing op de Wethouder van Buulweg in Vlijmen. De twee auto's hebben elkaar geraakt en zijn allebei in de sloot terechtgekomen.

Lees meer

Een varend drugslab in de dorpshaven... ook dat was 2019 [VIDEO]

Brabant heeft nog altijd de reputatie van een echte drugsprovincie. Het afgelopen jaar hadden we dat onder meer te danken aan de drugsboot in Moerdijk. In mei werd voor tientallen miljoenen euro's aan crystal meth gevonden op een vrachtschip in de Dorpshaven.

Lees meer

Vijf vreemdelingen ontdekt in oplegger van vrachtwagen bij bedrijf in Bergen op Zoom

Bij een overslagbedrijf aan de Blankenweg in Bergen op Zoom zijn maandagochtend vijf vreemdelingen ontdekt in de oplegger van een vrachtwagen. Het gaat volgens de politie vermoedelijk om vijf Afrikanen. In de oplegger stonden ook vaten met chemicaliën. Daarom wordt de gezondheid van de vijf gecheckt, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Het lijkt er volgens hem op 'dat ze in goede gezondheid verkeren'.

Lees meer

Willy van de Kerkhof vindt statement van de fans richting Toon Gerbrands en John de Jong onterecht

Willy van de Kerkhof vindt het statement dat supporters van PSV zaterdagavond maakten tegen Toon Gerbrands en John de Jong onterecht. De supporters steunden het ontslagen clubicoon Mark van Bommel en richtten hun pijlen op de directeur en technisch manager van de club. Ze wezen hen erop dat ook zij verantwoordelijk zijn voor de matige eerste seizoenshelft van hun club. Ten onrechte, volgens Willy.

Lees meer

Kerstdagen worden stormachtig en bewolkt, maar ook zonnig en zacht

Stormachtige avondspits, wandelen in een waterig zonnetje en motregen waar je kletsnat van wordt. Deze kerstdagen breken geen records, wel moeten we ons voorbereiden op wispelturige weersomstandigheden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant