Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Terugkijken: de optocht in Oeteldonk (Den Bosch)

De optocht in Oeteldonk (Den Bosch) was een groot succes. De hele optocht is in dit bericht terug te kijken.

Lees meer

Twee jonge vrouwen gewond bij botsing op bestelbus in Chaam

Bij een ongeluk in Chaam zijn maandagmiddag twee vrouwen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Kleistraat met de Ulicotenseweg.

Lees meer

Tony van E. gepakt en optochten gaan door: het Brabantse nieuws in 1 minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Fatale mishandeling Eindhoven: verdachte meldt zich op politiebureau

Op het politiebureau in Eindhoven is maandagochtend een 25-jarige man uit Geldrop aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de dood van een 33-jarige man uit Best. Die man werd op 16 februari zwaargewond in Eindhoven gevonden en overleed later.

Lees meer

De 11 leukste carnavalsmomenten en video's die je gezien moet hebben! [MAANDAG]

Fijnfisjenie! Iedere dag licht Omroep Brabant de leukste carnavalsmomenten van de dag uit. Dit bericht wordt de hele dag ververst. In het overzicht van maandag: heel veel leuke dieren, en welke Betty ben jij?

Lees meer

Peperbus in Krabbegat trekt toch nog z'n boerenkiel aan, weersomstandigheden laten het toe

Het is toch nog gelukt. De Peperbus in Bergen op Zoom kon maandag eindelijk worden aangekleed met zijn traditionele kiel. Vorige week moesten meerdere pogingen worden gestaakt vanwege de hevige wind. Dagenlang werd er rekening mee gehouden dat de toren van de Sint-Gertrudiskerk tijdens vastenavend niet in vol ornaat getoond kon worden.

Lees meer

Kijk LIVE mee naar het Fijnfisjenie Café!

Omroep Brabant gaat vanaf één uur 's middags los met carnaval in het Fijnfisjenie Café! Ook zondag is het carnavalsspektakel live te volgen op tv, online en in de Omroep Brabant-app.

Lees meer

32 telefoons in rugzak, zakkenroller ‘viert carnaval’ in Kielegat

Door een toevallige samenloop van omstandigheden hebben agenten zondagnacht een rugzak vol gestolen mobiele telefoons ontdekt in Gilze. Waarschijnlijk zijn ze buitgemaakt tijdens carnaval in Breda. Door een foutje van de verdachte, zit de politie hem al op de hielen.

Lees meer

Autocrosser die inreed op publiek van Kempen Cross moet 18 maanden naar de jeugdgevangenis

De 21-jarige man die bij de autocross in Leende opzettelijk inreed op het publiek, krijgt twee jaar celstraf, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Dat bepaalde de rechter in Den Bosch maandag. Bij het drama raakten afgelopen september vijf mensen gewond. De crosser gaat naar een jeugdgevangenis omdat hij een lichte verstandelijke beperking heeft.

Lees meer

Boer Zoekt Vrouw: boer Geert uit Oeffelt kreeg genoeg brieven en mag op zoek naar 'wauw-factor'

De kop is eraf, de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw (BZV) zit erop. En trok, ondanks carnavalszondag, 2,9 miljoen kijkers. Maar ietsje minder dan de 3,1 bij de start van het vorige seizoen. 'Onze’ boer Geert uit Oeffelt heeft de top vijf gehaald. Zal hij zijn vrouw met de ‘wauw-factor’ gaan vinden? En hoe verging het de andere boeren? Steffi en Roel vertellen erover in hun vlog.

Lees meer

Tientallen teleurgestelde wagenbouwers sturen foto in voor carnavalswagenwedstrijd

Tientallen organisaties van carnavalsoptochten lieten zondagochtend weten dat hun optocht niet doorgaat. Om de teleurgestelde bouwers toch nog een kans te geven om hun wagen aan de buitenwereld te laten zien, besloot Omroep Brabant een oproep te doen om foto's in te sturen van carnavalswagens die aan de kant blijven staan. Het gevolg? De mailbox van Omroep Brabant stroomde vol met keigave foto's!

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant