Openen in browser

        

Rellen bij NAC-stadion: agenten doen aangifte van poging doodslag

Verschillende politiemensen die zondag aan het werk waren rond het NAC-stadion doen aangifte van poging tot doodslag. Dat meldt de politie. Ook zijn er agenten die aangifte doen van mishandeling. De politie start een groot onderzoek naar de rellen en roept relschoppers op zich te melden. Volgens Maarten Brink, voorzitter van politievakbond ACP Zeeland-West-Brabant is geprobeerd een ME-busje in brand te steken.

Lees meer

'Brandalarm Bossche flat ging alleen af bij appartement waar vuur ontstond'

De schrik zit er goed in bij de bewoners van de flat aan het Carolushof in Den Bosch. Die werd zondagnacht volledig ontruimd omdat er een uitslaande brand woedde. "Het brandalarm ging alleen af bij het appartement waar het vuur ontstond", zegt een bewoner.

Lees meer

Coronanieuws: 457 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het belangrijkste nieuws met betrekking tot de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Uitslaande brand in flat Den Bosch, 35 bewoners geëvacueerd

In een flat aan het Carolushof in Den Bosch woedde zondagnacht een uitslaande brand. Het gebouw met zestig appartementen werd ontruimd. De 35 aanwezige bewoners werden op straat opgevangen door de hulpdiensten.

Lees meer

NAC-relschoppers bemoeien zich met reanimatie: 'Ik sprong ertussen'

Een Bredanaar die tijdens de rellen bij het Rat Verlegh Stadion van NAC Breda een andere man reanimeerde, zag hoe relschoppers zich ermee kwamen bemoeien. "Ik snap de teleurstelling, maar val geen hulpverleners lastig", zegt hij tegen Omroep Brabant. Hij wil niet met naam genoemd worden, zijn naam is wel bekend bij de redactie.

Lees meer

Bewoner zag oranje gloed en belde 112: 'Ik wist meteen, dit is niet goed'

De bewoners van een flat aan het Carolushof in Den Bosch kwamen zondagnacht op straat te staan. Nadat brand uitbrak in het appartementencomplex hing veel rook in de flat. Daarop werd de flat ontruimd.

Lees meer

Illegaal feest in fietstunnel A50, bezoekers moeten zelf rommel opruimen

De politie heeft een illegaal feest beëindigd in een fietstunnel onder de A50 bij Nistelrode. In de nacht van zaterdag op zondag waren er in totaal zo'n 25 tot 30 mensen aan het feesten.

Lees meer

Felle buien op komst: 'Maar eind van de wisselvallige periode is in zicht!'

Het KNMI waarschuwt voor felle buien die op komst zijn. "Daar kan een klap onweer en ook hagel bij zitten", vertelt Diana Woei van Weerplaza.

Lees meer

ME grijpt in bij NAC-stadion: meerdere relschoppers opgepakt

De politie in Breda heeft zondagavond op moeten treden na afloop van de cruciale wedstrijd tussen NAC Breda en NEC (1-2). Er werd onder meer vuurwerk afgestoken. Ook werden er vernielingen gepleegd. Meerdere mannen zijn opgepakt.

Lees meer

Verslagenheid is gigantisch bij NAC: 'Sprookje is een nachtmerrie geworden'

Een mokerslag en een nachtmerrie, dat is hoe de spelers en de trainer van NAC de nederlaag tegen NEC omschrijven. Geen promotie, maar nog een jaar Keuken Kampioen Divisie. Verslagen stonden ze na afloop in de mixed zone, op zoek naar woorden.

Lees meer

Chatten en afspreken met een vreemde, bij Celine (15) liep het niet goed af

Via social media of een gameapp chatten met een vreemde, vervolgens afspreken en zelfs bij diegene in de auto stappen. Het zijn geen onbekende verhalen voor zedenrechercheur en socialmedia-adviseur Lei Seuren. De 15-jarige Celine uit Berghem overkwam dit, ze sprak in oktober af met een 31-jarige man, stapte bij hem in de auto en ze hadden seks. Donderdag staat de verdachte voor de rechter.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant