Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

De 15-jarige Celine wordt al dagen vermist, haar familie is ten einde raad

De familie van de 15-jarige Celine van Es is radeloos. Het tienermeisje wordt sinds vrijdag vermist en sindsdien ontbreekt elk spoor. Haar familie doet er al dagen alles aan om haar te vinden, maar nog zonder succes. De politie heeft zondagavond een Vermist Kind Alert verspreid.

Lees meer

Coronanieuws: opnieuw meer dan 10.000 besmettingen, ziekenhuizen behandelen 2249 coronapatiënten

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

43 verstandelijk beperkte mensen kunnen week lang niet naar dagbesteding vanwege corona

Tientallen cliënten van zorginstelling Prisma kunnen voorlopig niet naar de dagbesteding in Waalwijk. Het activiteitencentrum aan de Taxandriaweg gaat zeker een week lang dicht vanwege coronabesmettingen onder personeel en cliënten.

Lees meer

Explosief materiaal gevonden in flatgebouw in Den Bosch, woningen ontruimd

In een flatgebouw aan de Schutskampstraat in Den Bosch is zondagavond explosief materiaal gevonden. Dat bevestigt de politie. Hulpdiensten zijn al de hele avond met groot materiaal aanwezig.

Lees meer

Auto ramt muur in Eindhoven: 12 lachgastanks gevonden

In een auto die zondag rond middernacht in Eindhoven tegen een muur is gereden, zijn twaalf lachgastanks gevonden. Dat meldt de politie.

Lees meer

Iemand moet door rood zijn gereden, zegt politie over aanrijding waarbij tienermeiden gewond raakten

Bij het ongeluk in Breda waarbij vrijdagavond twee tienermeiden zwaargewond raakten, moet iemand door rood zijn gereden. Dit zegt een woordvoerder van de politie maandag. Het onderzoek naar wie er door reed loopt nog. In het onderzoek wordt ook bekeken hoe hard de 31-jarige automobilist reed op het moment van de aanrijding met de twee meiden van 14 en 15 die samen op een fiets zaten.

Lees meer

Marja Nijholt dood gevonden in voortuin: podcast hoopt na 8 jaar de dader te vinden

Een onderzoekscollectief heeft zich vastgebeten in de onopgeloste moord op Marja Nijholt. De 48-jarige vrouw uit Enschede werd op 1 januari 2013 dood gevonden in een voortuin aan de Berghemseweg in Oss. Ze was doodgestoken. Politie en justitie gaan nauw samenwerken met het onderzoekscollectief dat met podcasts de hulp van het publiek inroept. Dit bevestigt de politie na berichtgeving hierover in NRC.

Lees meer

Auto belandt in sloot in Rosmalen

Een auto is maandagmorgen in een sloot naast het Laaghemaal in Rosmalen beland. De bestuurster was in de bocht de macht over het stuur verloren.

Lees meer

Illegaal feest in bos in Wintelre beëindigd

De politie heeft zaterdagavond een illegaal feest beëindigd dat in een bos in Wintelre aan de gang was. Harde muziek bracht de politie op het spoor van het feest in een bosgebied aan de Oostelbeersedijk. Toen agenten daar aankwamen, waren er 25 jongeren.

Lees meer

Strengere controles op vuurwerk in de grensstreek

De politie gaat in de grensstreek strenger controleren op vuurwerk. De komende tijd zullen agenten auto's steekproefsgewijs langs de kant zetten. Dat zegt Ruud Verkuijlen, programmamanager Geweld tegen Politieambtenaren, maandag in De Telegraaf.

Lees meer

'PSV is genaaid', maar spel was matig volgens Willy van de Kerkhof

Willy van de Kerkhof heeft geen goed woord over voor de beslissing van scheidsrechter Bas Nijhuis om PSV geen strafschop te geven in de slotseconden tegen Vitesse. "PSV is genaaid, onvoorstelbaar. Het was een zuivere penalty."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant