Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Voetballer Youri Roseboom (20) van jong FC Eindhoven buiten levensgevaar na ongeluk in Arnhem

Voetballer Youri Roseboom (20) van jong FC Eindhoven is dit weekend ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in Arnhem. Roseboom is buiten levensgevaar, zo meldt zijn club. Een man van 21 uit de gemeente Zevenaar (Gelderland) overleed maandagochtend in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij bij hetzelfde ongeluk in de nacht van vrijdag op zaterdag opliep.

Lees meer

Gewonde bij ongeluk met stalen constructie op bouwplaats, constructie valt op hoogwerker

Op een bouwplaats aan de Theseusstraat in Tilburg is maandagmiddag iemand gewond geraakt bij een ongeluk met een stalen constructie die viel. Een kraan was bezig de constructie op te trekken toen de constructie viel en een bemande hoogwerker raakte. Degene die de hoogwerker bediende, is bij het ongeluk volgens omstanders gewond geraakt. Het slachtoffer is volgens de politie met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Youssef S. schoot op bekende in auto maar hij raakte peuter en tiener: 10 jaar cel

Youssef S. (22) uit Helmond moet tien jaar de cel in. De man schoot begin vorig jaar op een auto in het centrum van Helmond en raakte daarbij een peuter en een tiener. Zij raakten allebei gewond.

Lees meer

Automobilist (45) overleden na zware crash tegen boom

De 45-jarige automobilist die woensdagnacht zwaargewond raakte bij een ongeluk op de Kromhurken in Bergeijk, is overleden.

Lees meer

Advocaat van Johan van Laarhoven probeert voormalig coffeeshophouder opnieuw uit de cel te krijgen

Advocaat Knoops van Johan van Laarhoven uit Tilburg gaat in hoger beroep tegen de uitspraak dat de Tilburger in de gevangenis zijn gratieverzoek moet afwachten. Knoops had gevraagd of de voormalig coffeeshophouder deze uitspraak thuis mocht afwachten. De advocaat vindt 'dat de rechter oordeelde op een onjuiste uitleg van het verdrag tussen Thailand en Nederland.'

Lees meer

In deze seizoenen verging het PSV net zo slecht als nu (of nog slechter)

PSV is na het gelijkspel (1-1) zondag in Eindhoven tegen FC Twente gezakt naar plek vijf in de Eredivisie. Dit met 36 punten uit twintig wedstrijden. De competitie is natuurlijk nog niet ten einde, maar we moeten terug tot het seizoen 1980/1981 om de club op die PSV-onwaardige plek terug te vinden in de eindstand van de competitie.

Lees meer

Bekijk hier het laatste Brabantse nieuws in één minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Honderden scholen gaan dicht door onderwijsstaking, fors meer animo dan vorige keer

Na de staking van november vorig jaar gaan deze week weer honderden Brabantse scholen dicht, omdat leraren gaan staken. Het animo onder leraren is er niet minder op geworden: minstens vier keer zoveel scholen gaan dicht dan bij de vorige staking.

Lees meer

Dagje Efteling eindigt voor zeker drie gezinnen in kettingbotsing op N261

Bij een kettingbotsing op de de N261 zijn zondag zeker zes auto's op elkaar gebotst. Daarbij raakte zeker één persoon gewond. Deze is naar het ziekenhuis gebracht. In zeker drie betrokken voertuigen zaten gezinnen die zondag naar de Efteling waren geweest.

Lees meer

Word net zo blij als Mark en win ook ein-de-lijk kaarten voor 3 Uurkes

Voor Mark van Breemen uit Best kan de week nu al niet meer stuk. Hij won kaartjes voor 3 Uurkes Vurraf in het radioprogramma Wakker! en die kaarten komen duidelijk in de juiste handen: "Dit is ge-wel-dig!" En het goede nieuws is: ook jij kan dit ultieme geluksgevoel ervaren: de kaartjes die wij te vergeven hebben, zijn nog niet op!

Lees meer

Willy en René veroordelen relschoppers: 'Accepteer dat het even niet zo goed gaat'

Willy en René van de Kerkhof zijn niet te spreken over de relschoppers die zondagavond de hoofdingang van het Philips Stadion bestormden. “Dat veroordeel ik”, zegt René. “De PSV-supporters moeten accepteren dat het nu even niet zo goed gaat.”

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant