Openen in browser

        

Drie zelfgemaakte vuurwerkbommen gevonden in huis Zevenbergen, man (43) opgepakt

In een huis aan de Doctor Ariënslaan in Zevenbergen zijn maandagmiddag drie zelfgemaakte vuurwerkbommen gevonden. Een 43-jarige man is rond negen uur 's ochtends opgepakt.

Lees meer

Coronanieuws: Britse virusvariant bij elf Nederlanders vastgesteld, 1071 besmettingen in Brabant

Ook deze maandag houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Veelbewogen leven van Nikkie de Jager centraal in Youtube-documentaire die maandagavond start

Het is bijna zover voor de fans van Youtube-persoonlijkheid Nikkie de Jager uit Uden. Maandagavond vanaf 18.00 uur is, uiteraard op Youtube, de eerste aflevering te zien van een serie over het veelbewogen leven van de 26-jarige vlogster, bekend als NikkieTutorials.

Lees meer

Daniëlle, moeder van vijf kinderen, doet mee aan Big Brother: 'Kan je man het wel alleen?'

Vanaf maandag 4 januari start er een nieuwe editie van Big Brother. Acht wildvreemde mensen gaan samenleven en kunnen 24/7 bekeken worden en Daniëlle is er één van. De veertigjarige vrouw uit Made stapt op maandag 4 januari het huis in en laat zich honderd dagen opsluiten.

Lees meer

Maaltijdbezorger belandt met zijn auto in de sloot en gaat er vandoor

Een chauffeur van een bezorgrestaurant in Schijndel is zondagavond met zijn auto in de sloot beland. Toen de hulpdiensten arriveerden was de bestuurder echter spoorloos.

Lees meer

Vrouwen ontsnappen aan vuurzee nadat auto vlam vat, cilinders met vermoedelijk lachgas ontdekt

Twee vrouwen zijn zondagnacht in Gemert ontsnapt aan een vuurzee. De auto waarin zij zaten, brandde uit op de Lodderdijk. Dit gebeurde nadat de bestuurster een boom raakte en op een lantaarnpaal botste nadat ze zou zijn uitgeweken voor een dier.

Lees meer

Man raakt gewond als zelfgemaakt vuurwerk ontploft

In een woning aan de Brederodeweg in Boxtel is maandagmorgen vuurwerk ontploft. Een man is hierbij gewond geraakt. Volgens een politiewoordvoerder zou dit niet levensbedreigend zijn.

Lees meer

Politie houdt auto's tegen en stuurt jongeren weg in Veen

In de buurt van de beruchte kruising in Veen heeft de politie zondagavond meerdere jongeren aangesproken en weggestuurd. Bij een toegangsweg die leidt naar het centrum werden ook auto's tegengehouden. Dit gebeurde enkele uren na het ingaan van de noodvordering in het dorp.

Lees meer

Molotovcocktails tegen huis gegooid in Baarle-Nassau, bewoners erg geschrokken

Bewoners van de Nassaulaan in Baarle-Nassau zijn zondagavond hevig geschrokken nadat iemand verschillende molotovcocktails tegen de ramen en gevel van een huis had gegooid. De politie is op zoek naar getuigen.

Lees meer

Michael van Gerwen maakt indruk met winst in razendsnelle partij en voegt zich bij laatste 16 op WK

Michael van Gerwen kan zijn verblijf in Londen gaan verlengen. De darter uit Vlijmen wist Ricky Evans in de derde ronde met 4-0 te verslaan en voegt zich daardoor bij de laatste zestien van het PDC WK. ‘Mighty Mike’ deed zelf wat hij moest doen, maakte indruk én zag een directe concurrent wegvallen.

Lees meer

Veel meer supermarkten open op nieuwjaarsdag, kijk hier hoe het in jouw gemeente zit

Meer dan veertig procent van de supermarkten is op nieuwjaarsdag geopend om zo eventuele drukte te spreiden in de strijd tegen het coronavirus. Dat komt neer op een ruime verdubbeling ten opzichte van 1 januari vorig jaar, toen het ging om negentien procent. Dit meldt de website openingstijden.nl.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant