Openen in browser

        

Politie kraakt telefoons: 4 aanhoudingen voor cocaïnehandel en witwassen

Vier verdachten zijn maandag door de politie opgepakt vanwege betrokkenheid bij grootschalige handel van cocaïne en witwassen. Vijf woningen en twee bedrijfspanden in Breda en Oosterhout zijn doorzocht.

Lees meer

Flatspringer wil na eis van 20 jaar plots de waarheid zeggen

De zogenoemde flatspringer Azzedine A. die is veroordeeld voor de moord op Soufian Zouagh (25) in Breda heeft maandag bij het gerechtshof in Den Bosch geëmotioneerd een nieuwe verklaring afgelegd. Die moet in hoger beroep zijn onschuld aantonen.

Lees meer

Jarige Efteling toont tijdelijk sprookje met wonderlijk maffe theeleuten

De Efteling luistert vanaf deze maandag zijn 70-jarige jubileum op met een behoorlijk maf verjaardags-theefeestje. Wie dat wil gaan bekijken, kan in Kaatsheuvel terecht op de Speelweide in Efteling Wonderland. Maar let op, bezoekers maken voor de eerste keer in de geschiedenis van het pretpark zelf deel uit van dit nieuwe, tijdelijke sprookje.

Lees meer

Rick overleeft crash met peperdure Lamborghini: 'Ik dacht dat ik doodging'

Rick van Stippent (29) uit Heusden had zondag een engeltje op z’n schouder. Hij overleefde een flinke crash met zijn Lamborghini op de A28. Zijn wagen met een waarde van ruim 500.000 euro is total loss maar wonder boven wonder kon Rick ongeschonden uit de wagen stappen. “Lichamelijk mankeer ik niks, dat is ongekend. Maar het is een traumatiserende ervaring.”

Lees meer

Geniet van deze laatste lentedag, want er wordt sneeuw voorspeld

Het is nog even genieten van een mooie lentedag en een temperatuur van ongeveer 18 graden, maar het zou zomaar eens voorlopig de laatste kunnen zijn. Dat zegt Raymond Klaassen, weerman van Weerplaza. Het zou zelfs kunnen gaan sneeuwen.

Lees meer

112-nieuws: auto ramt opvang dementerenden • brandstichting bij school

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Fikse heidebrand in Rosmalen, bossen blijven gespaard

Een heidegebied van zo'n 15.000 vierkante meter is zondagavond afgebrand aan de Oude Baan-Oost in Rosmalen. Omdat het gebied aan de bossen grenst, schaalde de brandweer al snel op.

Lees meer

Illegale straatrace in Zevenbergschen Hoek, politie neemt motoren in beslag

Dertig mensen zijn zondag bekeurd bij een illegale straatrace op een industrieterrein in Zevenbergschen Hoek. Dertien motoren en een quad zijn in beslag genomen door de politie.

Lees meer

Boer Hans stuurt Margriet naar huis, zij maakt nog net geen vreugdedansje

De eerste loge van dit Boer zoekt Vrouw-seizoen is naar huis gestuurd en wel door onze eigen boer Hans. Toch vloeiden de tranen niet in Strijbeek, maar heel ergens anders. Het was de uitzending weer wel. Onze BzV-watcher Steffi heeft zich in ieder geval kostelijk vermaakt.

Lees meer

73-jarige vrouw mishandeld door verwarde man, ook hondje aangevallen

Een verwarde man heeft maandagochtend in Tilburg in het Wandelbos twee oudere vrouwen aangevallen. Een vrouw van 73 jaar kreeg een klap van de man. In het tweede geval moest het hondje van een vrouw van 82 jaar het ontgelden.

Lees meer

Carnavalswagens na twee jaar eindelijk naar buiten voor een zomerse Opstoet

Wie naar D’n Opstoet ging zondagmiddag had eigenlijk geen sjaal nodig, maar een zonnebril en factor 50. Na ruim drie jaar wachten trok er weer een carnavalsoptocht door Kruikenstad. Dat betekende ook dat de carnavalsverenigingen eindelijk hun wagens uit de bouwhal mochten halen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan