Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: 'Horeca om tien uur 's avonds dicht en geen publiek meer bij voetbal'

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Opnieuw dodelijk ongeluk op N279 bij Veghel: tweede verkeersdrama in drie dagen tijd

Op de N279 bij Veghel is maandagmorgen een dode gevallen bij een ongeval met een vrachtwagen en auto. Het gaat om de bestuurder van de auto. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond.

Lees meer

Trailer met varkens kantelt in Leende, groot aantal dieren overleeft ongeluk niet

Een aanhanger van een vrachtwagen waarin meer dan honderd varkens zaten, is zondagavond gekanteld op de afrit van de A2 bij Leende. Een groot aantal dieren overleefde het ongeluk niet.

Lees meer

'Ik dacht die staat niet meer op', slachtoffer steekpartij doet verhaal in de hoop daders te vinden

Een Eindhovenaar (31) raakte zaterdagnacht ernstig gewond bij een steekpartij op de Geldropseweg in Eindhoven. Hij schoot zijn vriendin te hulp die werd belaagd. “Ik dacht die staat niet meer op”, vertelt zij.

Lees meer

Auto botst vol op kerende vrachtwagen in Oudenbosch

Een auto is maandagochtend vol op een vrachtwagen gebotst die op dat moment aan het keren was op de Langeweg in Oudenbosch.

Lees meer

Auto rijdt boom omver in Budel, man onder politiebegeleiding naar ziekenhuis

Een auto is maandagmorgen van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Dit gebeurde op de Nieuwendijk in Budel.

Lees meer

Gasfles dreigde te ontploffen bij schuurbrand in Eindhoven, acht huizen uur lang ontruimd

Acht huizen aan de Braambesweg in Eindhoven werden maandagochtend rond halfacht uit voorzorg ontruimd. Dit vanwege een brand die uitbrak in een schuur. In die schuur stonden gasflessen en één van die flessen was volgens de brandweer roodgloeiend. Rond kwart over acht was de situatie onder controle, zo liet de brandweer weten.

Lees meer

'Mijn vrouw hoorde allemaal geknetter', Eindhovenaren ruw uit slaap gewekt vanwege explosiegevaar

Bewoners van acht huizen aan de Braambesweg in Eindhoven werden maandagochtend ruw uit hun slaap gewekt. Vanwege een brand in een schuur waar gasflessen stonden, werden zij door hulpverleners uit hun huis gehaald. Ze kregen te horen dat er explosiegevaar was en een gasfles roodgloeiend was. Een uur lang stonden ze buiten de ontwikkelingen af te wachten.

Lees meer

Zondag met Lubach steekt carnavalsliedjes in coronajasje: 'Mien waar is m'n loopneus'

De oproep om met ideeën te komen voor een alternatief carnaval is tv-programma Zondag met Lubach niet ontgaan. Met een carnavaleske knipoog bedacht de redactie het Carnaval Infectie Festival, een verzamel-cd met bekende (carnavals)liedjes in een coronajasje.

Lees meer

Man ramt politieauto en wordt na wilde achtervolging opgepakt in België

Na een wilde achtervolging is zondagavond een 31-jarige veelpleger uit Oss opgepakt in België, kort over de grens bij Putte. Bij de achtervolging ramde de verdachte een politiewagen.

Lees meer

Bewoners in hun slaap opgeschrikt door knal, kogel vliegt door slaapkamerraam

Bewoners van een huis aan de Meidoornlaan in Bergen op Zoom werden zondagnacht in hun slaap opgeschrikt door een hevige knal. In de slaapkamer vonden ze vervolgens een kogel die door het raam was gevlogen. Dit laat de politie maandag weten. Bij de beschieting is niemand gewond geraakt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant