Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Medewerkers Jumbo onwel door ‘vreemde geur’ in winkel

Bij een filiaal van supermarktketen Jumbo aan de Leenderweg in Valkenswaard zijn zondagavond vijf medewerkers onwel geworden. In de winkel hing volgens een omstander een ‘vreemde geur’. Wat de oorzaak is geweest van de vreemde lucht, is ook maandagochtend nog onduidelijk.

Lees meer

Meerdere gewonden door brandweer uit auto gehaald na ongeluk, wijkagent boos over ramptoerisme

In Bergen op Zoom zijn zondagavond twee auto's op elkaar gebotst. Volgens omstanders raakten drie mensen gewond. Ze zaten bekneld en werden door de brandweer uit hun auto bevrijd.

Lees meer

Dit jaar moet je een kaartje kopen voor de Tilburgse kermis: 'Het moet niet te leuk worden'

De Tilburgse kermis krijgt dit jaar drie of vier pleinen, waar mensen een kaartje kunnen kopen om er een bepaalde tijd door te brengen. Dat zei kermiswethouder Rolph Dols zondagmiddag in het Omroep Brabant-programma Kraak.

Lees meer

Politie maakt zich zorgen over welzijn gezin Martin (7) en mailt vader

De politie maakt zich zorgen over het welzijn van de ouders van de 7-jarige Martin. Ze willen weten hoe het met het gezin gaat en proberen de vader via Twitter en via mail te bereiken.

Lees meer

Strandjes bij Maas mogelijk afgesloten, waterrecreanten laten te veel afval achter

De stranden bij de Maas in 't Wild (gemeente Oss) worden mogelijk afgesloten. De waterrecreanten laten ondanks waarschuwingen te veel afval achter.

Lees meer

Mario vist handgranaat uit de Mark: 'Wat krijgen we nou weer?!'

Bredanaar Mario Nuijten dacht rustig te gaan magneetvissen aan de Markkade, maar niets bleek minder waar. Hij had ineens een handgranaat aan zijn hengel hangen. "Ik schrok wel even toen ik dat ding zag! Ik dacht bij m'n eigen: wat krijgen we nou weer?!"

Lees meer

Coronanieuws: sinds vrijdag geen coronapatiënten overleden in Brabantse ziekenhuizen, meldt ROAZ

In dit liveblog houden we maandag alle belangrijke gebeurtenissen omtrent het coronavirus bij.

Lees meer

Vught is bang voor een grote ontsnapping uit de EBI en neemt extra maatregelen

Burgemeester Van de Mortel van Vught heeft een gebied rondom de PI in Vught aangewezen als veiligheidsrisicogebied. In dat gebied kan bijvoorbeeld preventief gefouilleerd worden. In Vught zitten zware criminelen zoals Holleeder en Taghi. De kans dat zware criminelen proberen te vluchten en daarbij geholpen worden met behulp van wapens, is groot volgens de gemeente. Om dat te voorkomen moeten deze maatregelen genomen worden.

Lees meer

Man opgepakt voor brand in Beekse Bergen, die het leven kostte aan tien dieren

Voor de brand eind maart in de Beekse Bergen, is afgelopen weekend een man van 25 uit Eemnes opgepakt. Tien dieren lieten bij die brand het leven. De man wordt ervan verdacht de brand te hebben gesticht.

Lees meer

Farmers Defence Force wil foto's online van 'vegagekkies': 'Net zal zich sluiten'

Op Facebook is een meldpunt geopend om informatie over ‘extreme veganisten’ te delen. Boerenactiegroep Farmers Defence Force (FDF) roept haar leden op om informatie, foto’s en video’s te delen. Critici spreken van een ‘heksenjacht’. FDF stelt overigens dat het initiatief voor het meldpunt niet bij hen ligt.

Lees meer

Auto botst tegen trein, maar bestuurder gaat ervandoor

Een auto is zondagmiddag rond kwart voor vijf op de overweg aan de Oosterhoutseweg in Rijen tegen een trein gebotst. De bestuurder gaf na de botsing gas en ging ervandoor.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant