Openen in browser

        

Filmpje van heftige arrestatie gaat viraal: ‘Fysiek geweld was nodig’

De politie reageert maandagmiddag op een video waarin een vrouw (22) hardhandig wordt aangehouden in Breda. Het filmpje ging afgelopen weekend viraal. De politie zegt nu dat er adequaat gereageerd is, omdat de vrouw door het lint ging, de agent uitschold en geen legitimatie wilde laten zien.

Lees meer

Gevaarlijke hoeveelheid gas onder seniorenflat, bewoners nog niet terug

De bewoners van de seniorenflat aan de Doornburgstede in Den Bosch waar een gaslekkage is, kunnen voorlopig niet naar huis. De tachtig tot honderd woningen werden maandagochtend ontruimd. Er hangt een gevaarlijke hoeveelheid gas in de kruipruimte van het gebouw, waardoor er sprake is van ontploffingsgevaar. De ruimte wordt geventileerd.

Lees meer

Coronanieuws: 3374 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Winkel vol namaak merkkleding ontdekt in kapsalon: 'En zo slecht!'

Achter in een kapsalon aan de Kruisstraat in Eindhoven heeft de politie na een tip een volledig ingerichte winkel met namaak merkkleding ontdekt. De kleding is in beslag genomen en de eigenaar van de winkel moet zich op een later moment verantwoorden, maakte de politie zondagavond bekend.

Lees meer

112-nieuws: vrouw bekneld na ongeluk • fietser ernstig gewond

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Arrestatieteam valt huis in Helvoirt binnen, bewoner (34) aangehouden

Een zwaarbewapend arrestatieteam heeft maandagochtend een inval gedaan in een huis aan het Lange Pad in Helvoirt. Daarbij werd de bewoner, een 34-jarige man, aangehouden. Zijn huis en auto zijn door agenten onderzocht.

Lees meer

Sportschool al om 5 uur open vanwege avondlockdown: 'Knettergek zo vroeg'

Om vijf uur 's ochtends gewichtheffen, kickboksen of op de loopband: het kon maandagochtend in Waalwijk. Sportschool RYU aan de Torenstraat opende extra vroeg de deuren vanwege de avondlockdown. "Mijn kinderen vinden me knettergek", lacht een bezwete sporter.

Lees meer

Mohammed en Jamila zorgden al voor 44 (!) pleegkinderen

Pleegouders Mohammed en Jamila Yaqini kregen steeds vaker de vraag of ze ruimte hadden om nog meer kinderen op te vangen. Dat wilden ze wel, maar hun rijtjeshuis in Breda was met meerdere pleegkinderen en ook nog drie dochters al behoorlijk gevuld. De oplossing kwam toen het huis naast hen vrijkwam. Door de twee samen te voegen ontstond het gezinshuis El Noor, dat finalist is voor de Brabantse Stijlprijs voor nieuwe en originele woonvormen.

Lees meer

Fietser ernstig gewond bij ongeluk met auto in Breda

Bij een ongeluk op de Tilburgseweg in Breda is een fietser ernstig gewond geraakt. Volgens onze correspondent ter plaatse is het slachtoffer een jonge man.

Lees meer

Willy kritisch op Carlos Vinícius: 'Een echte spits scoort er meer dan een'

PSV verspeelde zondag dure punten in de titelstrijd. Voor het zoveelste jaar op rij werd er niet gewonnen in en van Heerenveen. Het duel in Friesland eindigde in 1-1. Dit tot teleurstelling van PSV-clubicoon Willy van de Kerkhof.

Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan