Openen in browser

        

Man steekt vrachtwagenchauffeur bij verkeersruzie op A59

Een vrachtwagenchauffeur is maandagmiddag bij een verkeersruzie gestoken door een boze automobilist. Ook stak de man drie banden lek van de vrachtwagen.

Lees meer

Mo Ihattaren op weg naar de uitgang bij PSV

Mo Ihattaren is op weg naar de uitgang bij PSV. Volgens de Italiaanse voetbaljournalist Fabrizio Romano neemt Juventus de middenvelder over. Die topclub verhuurt hem direct aan Sampdoria.

Lees meer

Man nog in ziekenhuis na botsing agenten: 'Politie nam nog geen contact op'

Ongelukken gebeuren, maar geraakt worden door een politiewagen is op zijn minst opmerkelijk. Het overkwam de Eindhovense Suzanne* afgelopen zaterdagavond. De avond eindigde voor haar en haar vriend in het ziekenhuis. "We hebben volgens mij helemaal niks verkeerds gedaan. Ik ben ook teleurgesteld dat de politie nog geen contact heeft opgezocht."

Lees meer

Boerin Steffi over nieuwe boeren die de liefde zoeken in BZV: 'Ontroerend'

Boerin Steffi zat er zondagavond weer helemaal klaar voor: de acht boeren en twee boerinnen van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw stelden zich voor aan het grote publiek en dus aan potentiele liefdespartners. De oud-deelneemster uit Boekel vindt de nieuwe kandidaten erg sympathiek en was regelmatig ontroerd tijdens de eerste aflevering: 'Ze hebben echt de gunfactor.'

Lees meer

Vrouw raakt zwaargewond bij ongeluk in Riethoven

Een automobiliste is zondagnacht zwaargewond geraakt nadat ze met haar auto een boom raakte langs de Molenstraat in Riethoven. Het ongeluk gebeurde rond halfeen.

Lees meer

'Guus Meeuwis wilde gratis optreden bij Formule 1-race Zandvoort'

Guus Meeuwis werd gevraagd komend weekend op te treden tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Daar zag hij vanaf, omdat er volgens een woordvoerder van de zanger 'technisch te weinig ruimte was om een goed optreden te verzorgen'.

Lees meer

Coronanieuws: 223 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

John van den Heuvel nog vol verdriet en boosheid na aanslag op De Vries

Voor het eerst sinds de moord op Peter R. de Vries deed misdaadverslaggever John van den Heuvel zondagavond zijn verhaal. “De aanleiding dat ik hier zit, is buitengewoon triest”, zei de Eindhovenaar bij talkshow Jinek.

Lees meer

Zegetocht Sanne Voets duurt voort, amazone pakt weer goud: 'Ben echt trots'

Amazone Sanne Voets uit Berghem heeft tijdens de Paralympische Spelen maandagochtend een gouden medaille gewonnen tijdens de kür op muziek. Ze kwam op haar paard Demantur tot een score van 82,085 procent, een persoonlijk record en een Nederlands record.

Lees meer

Flinke ravage na ongeluk in Drunen

Bij een ongeluk in Drunen zijn twee auto's gebotst. De schade is enorm. Brokstukken en glas lagen verspreid over de weg. Beide auto's zijn total loss.

Lees meer

Tafeltennisster Kelly van Zon wint opnieuw goud tijdens Paralympics

Tafeltennisster Kelly van Zon uit Dongen heeft goud gewonnen tijdens de Paralympics in het Japanse Tokio. Ze klopte in de finale de Russin Viktoria Safonova met 3-2.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan