Openen in browser

        

Chaos op het spoor door grote storing, geen treinen tot 16.00 uur

Door een grote storing ligt het treinverkeer in vrijwel het hele land stil tot zeker vier uur. De oorzaak is een landelijke storing aan het telefoniesysteem. Dat heeft gevolgen voor de bediening van seinen en wissels, meldt de NS.

Lees meer

Explosie bij ELI Play op industrieterrein in Boxtel: drie gewonden

Bij een explosie in het op een bedrijventerrein aan de Korenmolen in Boxtel zijn maandagmiddag drie mensen gewond geraakt. Zeker één iemand is zwaargewond geraakt, twee anderen moesten ook met brandwonden naar het ziekenhuis.

Lees meer

Coronanieuws: 396 nieuwe besmettingen in Brabant, daling zet door

Ook deze maandag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van het coronavirus, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Klusjesman Nicky H. (29) opgepakt, Waalwijker lichtte zeker 69 mensen op

De 29-jarige Nicky H. uit Waalwijk is maandagmorgen opgepakt vanwege oplichting. De klusser zou zeker 69 mensen hebben gedupeerd. Eerder was hij al in het televisieprogramma Opgelicht?! te zien.

Lees meer

Botsing na rijden door rood licht, busje raakt motorrijder

Een motorrijder is zondagavond in Tilburg in botsing gekomen met een busje. De motorrijder kwam vanaf de Dalemdreef en reed toen het verkeerslicht op groen stond de Burgemeester Letschertweg op. Op dat moment kwam er een busje door rood gereden.

Lees meer

Molotovcocktail naar binnen gegooid in Tilburg, huis al eerder doelwit

In een huis aan de Scarlattistraat in Tilburg is zondagavond brand gesticht. Het raam van de woonkamer aan de voorkant van van het huis werd iets na elf uur vernield en er werd volgens de politie 'een soort van Molotovcocktail' naar binnen gegooid. Hierdoor ontstond brand in de woonkamer waar op dat moment twee zoons uit het gezin zaten. Ze raakten niet gewond, maar schrokken enorm.

Lees meer

Mannen (38 en 43) aangehouden in witwasonderzoek in Roosendaal

De politie heeft maandagochtend vroeg in Roosendaal twee verdachten aangehouden in een onderzoek naar witwassen. Het gaat om mannen van 38 en 43 jaar uit die plaats. De actie volgde op een melding van een aantal verdachte transacties, zo laat de politie weten. De hoofdverdachte is nog niet aangehouden.

Lees meer

Man valt van dak in Wagenberg, zwaargewond naar ziekenhuis

Een man is maandagmorgen van een dak van een huis in Wagenberg gevallen. Hij raakte hierbij zwaargewond. Het slachtoffer is met spoed door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Eerste kuiken van arendkoppel live voor de webcam geboren in Biesbosch

Het was dit seizoen een primeur: natuurliefhebbers konden dankzij een webcam meekijken naar het visarendnest in de Biesbosch. Als kers op de taart, werd er al snel gepaard door het verliefde arendkoppel. Maandagochtend is het eerste kuiken geboren en dat was live te zien.

Lees meer

Auto schept scooter in Helmond: twee jongens gewond

Een auto heeft maandagmorgen een scooter met daarop twee jongens geschept in Helmond. De twee raakten hierbij gewond. Ze zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Bewoner (38) gewond bij steekpartij in huis in Waalwijk

Bij een steekpartij in een huis aan de Van Renesse van Baarstraat in Waalwijk is maandagmorgen rond tien over zes een man van 38 jaar gewond geraakt. Het slachtoffer, de bewoner van het huis, liep volgens de politie enkele oppervlakkige steekwonden op. Hij is voor onderzoek met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant