Openen in browser

        

Zo ziet de eerste priklocatie in Veghel eruit, kijk nu LIVE mee

De allereerste priklocatie voor coronavaccinaties in Veghel is bijna klaar voor gebruik. Omroep Brabant mocht alvast binnenkijken op de plek waar woensdag de eerste verpleeghuismedewerkers hun vaccin zullen krijgen toegediend.

Lees meer

Coronanieuws: vaccinatie ziekenhuismedewerkers begint woensdag al in Veghel

Via dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Politiehelikopter spoort illegale motorcrossers op bij Oirschotse Heide

De politie en de Koninklijke Marechaussee hebben zondagmiddag twee motorcrossers bekeurd. Die waren namelijk illegaal aan het crossen op de Oirschotse Heide bij Oirschot. Ze moesten worden opgespoord met een politiehelikopter.

Lees meer

Familie is verdrietig na weer een explosie in Poolse supermarkt: 'De politie is lui'

De familie van de eigenaar van de Poolse supermarkt Warszawa XL in Tilburg, waar zondagnacht een explosie plaatsvond, is boos en verontwaardigd. Een neef die 's nachts kwam kijken naar de ravage, begrijpt er niks van. Eerder werden al twee van zijn winkels opgeblazen in Beverwijk en Aalsmeer.

Lees meer

Telefoonlijn voor coronavaccinatie staat roodgloeiend, duizenden afspraken zijn gemaakt

Het is de eerste Brabantse zorgmedewerkers maandagochtend gelukt een afspraak te maken voor een coronavaccinatie. Sinds vanochtend vroeg kan verpleeg- en verzorgingshuispersoneel in de GGD-regio Hart voor Brabant die inplannen via een speciale telefoonlijn. Doordat massaal gebeld werd, liep de wachttijd direct na acht uur op tot 20 minuten. Inmiddels hebben duizenden mensen een vaccinatie-afspraak gemaakt.

Lees meer

Levensgevaarlijke medicijnen verloren in Tilburg: bel 112 als je ze vindt

In de omgeving van de Bisschop Aelenstraat in Tilburg zijn zondag aan het begin van de avond levensgevaarlijke medicijnen verloren. Het gaat om Nitrolingual in een rood flesje met witte dop.

Lees meer

Opnieuw explosie bij Poolse supermarkt, deze keer in Tilburg

In de nacht van zondag op maandag is opnieuw een explosie geweest in een Poolse supermarkt. Het gaat om een zaak van Warszawa XL aan het Paletplein in Tilburg. Het is de vijfde Poolse supermarkt in korte tijd waar een explosief afging. De zaak in Tilburg is volledig verwoest door de explosie en de daaropvolgende brand.

Lees meer

Actievoerders tegengehouden die alvast duizenden vaccins wilden ophalen bij Movianto

Drie actievoerders van de groepering 'Containment Nu!' zijn maandagochtend door de politie tegengehouden. Ze waren met een koelwagen op weg naar het bedrijf Movianto in Oss, waar vaccins van Pfizer opgeslagen liggen. De actievoerders wilden niet wachten tot 8 januari, maar de vaccinaties alvast rondbrengen.

Lees meer

Michael van Gerwen na zeven jaar niet meer nummer 1 van de wereld na winst Gerwyn Price op WK Darts

Michael van Gerwen is na zeven jaar niet meer de nummer 1 van de wereld. Na winst van Gerwyn Price op het WK Darts is Mighty Mike afgelost als lijstaanvoerder.

Lees meer

Verwaarloosde honden in beslag genomen, gemoederen lopen hoog op in Breda

De politie heeft zondag in Breda twee verwaarloosde honden in beslag genomen. Dit gebeurde na een melding bij het dierenmeldpunt 144 dat er een verwaarloosde hond in de tuin bij een huis aan de Vestingstraat zou zitten. De politie ontving onder meer beelden waarop een sterk vermagerde hond te zien was.

Lees meer

Run op toiletpapier legt Jumbo geen windeieren: omzet stijgt met 15 procent

Het massale hamsteren van onder meer toiletpapier en pastasauzen in het begin van de coronacrisis heeft supermarktconcern Jumbo in Veghel geen windeieren gelegd. Het familiebedrijf zag de omzet in het afgelopen jaar met 15 procent stijgen tot bijna 9,7 miljard euro.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant