Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

10 à 20 procent van nieuwe 'coronaverdachte' patiënten in ziekenhuizen blijkt besmet te zijn

Van alle 'coronaverdachte' patiënten die in Brabantse ziekenhuizen worden opgenomen, blijkt tussen de 10 en 20 procent daadwerkelijk het coronavirus te hebben. Dat percentage is veel lager dan enkele weken geleden. Toen was nog meer dan de helft van alle coronaverdachten besmet. Dat meldt het Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) in onze provincie na vragen hierover.

Lees meer

Bosbrand Noordergrensweg in Gilze

In een bos aan de Noordergrensweg in Gilze brak maandagmiddag brand uit. De brandweer is met man en macht aan het blussen om de boel in toom te houden.

Lees meer

LIVEBLOG CORONAVIRUS: dodental stijgt met 26, RIVM meldt 31 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis. Zowel uit de provincie als het belangrijkste nieuws daarbuiten.

Lees meer

14-jarige jongen opgepakt voor overval waarbij bewoner zwaargewond raakte

Voor de overval op een huis aan de Maastrichtseweg in Valkenswaard heeft de politie zondag een 14-jarige jongen uit die plaats aangehouden. De overval gebeurde vrijdag rond middernacht. Hierbij raakte de bewoner zwaargewond. De jongen is de derde verdachte die is opgepakt in deze zaak.

Lees meer

Finale Boer Zoekt Vrouw in zicht, maar heeft Cupido écht raak geschoten?

Met al weer de een na laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw, was het spannend hoe het de boeren en hun vrouwen zou vergaan tijdens de citytrips. Steffi en Roel zetten in hun vlog alles op een rijtje.

Lees meer

Agent vliegt uit de bocht op A58, auto total loss tegen boom

Een agent is zondagavond uit de bocht gevlogen op de snelweg en frontaal op een boom geknald. De man raakte lichtgewond. De politie-auto is total loss.

Lees meer

Extreem zware carnavalsmishandeling in pizzeria: vier mannen hebben nog een week om zich te melden

De vier mannen die worden gezocht voor de extreem zware mishandeling van een andere man (33) in eethuis Het Akkertje in Vlijmen, hebben nog een week de tijd om zich te melden. Doen ze dit niet, dan worden ze volgende week herkenbaar getoond in de opsporingsprogramma’s van de politie. Een bewakingscamera legde de totale chaos in het eethuis in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari vast.

Lees meer

Marika is ineens moeder van zeven verlaten baby koolmeesjes: 'Dit is bijna een dagtaak'

Marika Spijkers uit Den Bosch heeft er een grote verantwoordelijkheid bij: ze brengt zeven jonge koolmeesjes groot, nu de moeder van de diertjes het nest heeft verlaten.

Lees meer

Puinhoop in supermarkt Lierop na inbraak, daders gaan er met sigaretten vandoor

Een puinhoop trof eigenaar Jan Verhoeven van de Spar in Lierop maandag aan, nadat hij rond vier uit bed werd gebeld vanwege een inbraak in zijn zaak. “De pui was aan diggelen en het sigarettenrek was opengebroken. Ook hebben ze geprobeerd de geldautomaat open te breken. Maar dat is niet gelukt”, vertelt hij.

Lees meer

Zeventig waarschuwingen in 'enorm druk' natuurgebied, 14 boetes

In natuurgebied Gorp en Roovert heeft de politie zondag maar liefst zeventig waarschuwingen uitgedeeld aan mensen die zich niet aan de regels hielden. 14 mensen gingen op de bon.

Lees meer

Man (28) bedreigt en mishandelt ex-vriendin, politie vindt wapens in schuur

Een 28-jarige Bredanaar is zaterdagavond in de Haagse Beemden in Breda aangehouden voor het bedreigen en mishandelen van zijn 26-jarige ex-vriendin. In zijn schuur werden verschillende wapens gevonden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant