Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: Mogelijk extra coronamaatregelen, weer te druk in natuurgebieden

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Auto uit het water gehaald in Breda, politie zoekt met sonar naar vermiste Nadir Faassen (25)

De politie heeft langs de Markkade de auto van de vermiste Nadir Faassen (25) uit Terheijden in het water gevonden. De auto is maandagmiddag uit het water gehaald, maar Nadir zat er niet in. De politie gaat dinsdagmiddag verder zoeken naar Nadir met een sonarboot.

Lees meer

Bestuurder uit auto geslingerd bij ongeluk in Chaam, auto sloeg over de kop en eindigde in sloot

Een auto is zondagavond rond acht uur in een sloot beland naast de Bredaseweg tussen Chaam en Baarle-Nassau. De bestuurder, een 39-jarige man uit Baarle-Nassau, was de macht over het stuur verloren. De auto reed een deel van de vangrail en een verkeersbord uit de grond, ramde vervolgens een boom en sloeg over de kop.

Lees meer

Ambulancemedewerker getrapt en geslagen als hij automobilist wil helpen na ongeluk

Een ambulancemedewerker is zondagnacht mishandeld in Moerstraten. Een 30-jarige man is aangehouden.

Lees meer

Tot in de middag problemen op het spoor na dodelijke aanrijding bij Wouw

Tussen Roosendaal en Bergen op Zoom rijden sinds kwart voor negen maandagochtend geen treinen na een dodelijke aanrijding. Reizigers moeten rekening houden met meer dan een uur extra reistijd.

Lees meer

'Einde van de Stint lijkt in zicht'

Het einde van de Stint lijkt definitief in zicht. Het bedrijf heeft onlangs alle negentien werknemers moeten ontslaan. Volgens Edwin Renzen, maker van de Stint, komt dit omdat de politiek maar geen besluit neemt over een terugkeer op de weg van het vervoermiddel voor de kinderopvang.

Lees meer

Tilburg denkt na over maatregelen na ongelukken op de Heuvel

De gemeente Tilburg denkt na over maatregelen om de Heuvelring in Tilburg veiliger te maken. Om voetgangers en fietsers in coronatijd meer ruimte te geven, is de weg daar versmald. Maar dat levert regelmatig ongelukken op.

Lees meer

Fietsers met sambal in gezicht gespoten in Oostelbeers

Verschillende fietsers zijn zondag in Oirschot bespoten met sambal. Jeugdagenten melden dat op Instagram.

Lees meer

Miljoenenfraude: ex-directeur Laurentius in hoger beroep veroordeeld tot 20 maanden cel

De voormalig directeur van woningbouwvereniging Laurentius moet twintig maanden de cel in. Walter Vermeulen heeft zich volgens het hof in Den Bosch schuldig gemaakt aan het witwassen van geld, omkoping en oplichting. Bovenop de straf krijgt Vermeulen ook tien maanden voorwaardelijke celstraf. Die moet hij uitzitten als hij weer in de fout gaat. Justitie wilde Vermeulen drie jaar de cel in hebben.

Lees meer

Verdachte van inrijden op cafégangers Rijsbergen zit vast in België

De 23-jarige man die woensdag werd gearresteerd voor het inrijden op cafébezoekers in Rijsbergen, zit in België in de cel. De Roemeense man werd opgepakt in zijn woonplaats Wuustwezel, zo'n drie kilometer over de grens. Er ligt een uitleveringsverzoek, meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie maandagmorgen.

Lees meer

Joep en Rian van de brandweer zagen hoe de Peel afbrandde: 'Het werd elke dag groter en gekker'

Rian Matheij is een doorgewinterde brandweervrouw. Ze zit al veertien jaar bij de vrijwillige brandweer in Neerkant. Ze kent natuurgebied de Peel op haar duimpje, want ze moet er elk jaar wel brandjes blussen. Maar ze was bijna niet opgewassen tegen de grote natuurbrand die in april uitbrak. 'We hebben nog nooit hoeven vluchten voor het vuur."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant