Openen in browser

        

Coronanieuws: 3407 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Kerkgangers in tranen na bekladding kerk in Waspik

Kerkgangers in Waspik hebben emotioneel gereageerd op de bekladding van de hervormde kerk. Sommige mensen waren zondag in tranen, zegt Adriaan van Gammeren van de kerkenraad in Waspik.

Lees meer

Voetganger doodgereden in Oosterhout, politie weet nog niet wie hij is

Een voetganger is zondagnacht om het leven gekomen bij een aanrijding vlakbij het dierenpension aan de Statendamweg in Oosterhout. De man werd rond kwart over één geraakt door een auto, die bestuurd werd door een 71-jarige vrouw.

Lees meer

Sneeuw op komst: 'En die kan ook een tijdje blijven liggen'

Goed nieuws voor de liefhebbers van winterweer: er is deze maandag sneeuw op komst. In het zuidoosten van de provincie kan die ook een tijdje blijven liggen, vertelt Wouter van Bernebeek van Weerplaza: "Daar wordt het even wit."

Lees meer

Hervormde kerk in Waspik beklad en sloten dichtgeplamuurd

De hervormde kerk in Waspik in zaterdagnacht beklad. Ook zijn de sloten van het kerkgebouw dichtgesmeerd met plamuur. Het vandalisme zou te maken hebben met een al langer lopende kwestie die verband houdt met dominee Van der Aa uit Waalwijk, die bevriend is met dominee Van Kapel in Waspik.

Lees meer

112-nieuws: RIVM waarschuwt voor nepmail • 3 gewonden bij frontale botsing

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Mist zit Eindhoven Airport weer dwars: vliegverkeer komt langzaam op gang

Op Eindhoven Airport zijn maandagochtend problemen vanwege de dichte mist. Pas rond tien voor negen 's ochtends vertrok de eerste vlucht. Het ging om de vlucht naar Valencia die om kwart over zeven had moeten vertrekken. Het vliegverkeer kwam rond die tijd langzaam op gang. Even later vertrokken nog twee vluchten die flinke vertraging hadden opgelopen, maar reizigers moeten rekening blijven houden met vertraging.

Lees meer

Lindsay van Zundert (16) in quarantaine en mist belangrijke wedstrijd

Kunstrijdster Lindsay van Zundert uit Etten-Leur mist komend weekend een belangrijke internationale wedstrijd in de voorbereiding op de Olympische Spelen. De 16-jarige Van Zundert is positief getest op corona en zit daarom in quarantaine. “Superjammer. Ik voel me niet ziek, maar er is helaas niets aan te doen.”

Lees meer

Mega-kersttrui van PSV wordt heel veel mini-truitjes voor in de boom

Eindhoven zit er warmpjes bij deze winter: op de gevel van het NH Hotel in het centrum van de stad hangt sinds maandagochtend een joekel van een kersttrui.

Lees meer

Droomdebuut voor 21-jarige voetballer Roy Kuijpers: meteen winnende goal

Op vrijdag je eerste training om vervolgens op zondag in de laatste minuut het winnende doelpunt te maken. Het is in een notendop het verhaal van Roy Kuijpers. De kersverse aanwinst van RKC bezorgde zondagmiddag met een doelpunt in de laatste seconde zijn nieuwe club de drie punten.

Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan