Openen in browser

        

Brandweer bevrijdt klein meisje uit hete auto: 'Ze was even overstuur'

De brandweer heeft maandagmiddag een klein meisje gered uit een auto op het Raadhuisplein in Woudrichem. In de auto was het behoorlijk warm door de zon die erop scheen.

Lees meer

'Die kale' achter cocaïne in boomstammen is volgens justitie Martien R.

Politie en justitie hebben niet echt goed zicht gekregen op de coketransporten van Martien R. uit Oss. Een paar drugsladingen zijn direct aan hem te linken, maar er moeten er meer zijn geweest, is de overtuiging bij het OM. Alleen ontbreekt het bewijs. Dat werd maandag duidelijk voor de rechtbank in Den Bosch waar het proces bezig is rond Operatie Alfa. Maandag werd de anderhalve ton coke besproken die verstopt zat in uitgehold tropisch teakhout.

Lees meer

Coronanieuws: 279 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Bijzondere uitvaart voor Cor Vermeulen: 'Hij gaat zoals hij geleefd heeft'

In Breda is zondag met een bijeenkomst in de Grote Kerk en een opvallende rouwstoet met koetsen en paarden, afscheid genomen van Cor Vermeulen.

Lees meer

Medewerker overleden bij ongeluk in machinefabriek in Werkendam

Bij een ongeluk in een machinefabriek aan de Hulsenboschstraat in Werkendam is maandagochtend een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is een medewerker van het bedrijf. Het ongeluk gebeurde op de werkvloer.

Lees meer

Supermarkt ontruimd na poging plofkraak geldautomaat, springstof op straat

Bij de Jan Linders-supermarkt aan de Dijksestraat in Helmond is zondagnacht rond kwart voor drie geprobeerd een geldautomaat op te blazen. De omgeving van de supermarkt is afgezet voor onderzoek. De supermarkt is ontruimd.

Lees meer

Spoor van springstof opgeveegd door nietsvermoedend supermarktpersoneel

Voor de supermarkt aan de Dijksestraat in Helmond, waar zondagnacht werd geprobeerd een plofkraak te plegen, lag een heel spoor van springstof. Het personeel van de supermarkt had geen idee dat dit springstof was, veegde het op en gooide het in een vuilnisbak. De medewerkers wisten toen nog niets van de mislukte poging om de geldautomaat op te blazen.

Lees meer

Tom en Renée enorm geraakt door reacties op hun hartverscheurende verhaal

“Ik kan het bijna niet onder woorden brengen”, reageert Jarka van Dijk, tante van Tom en Renée Coret uit Vlijmen. Het verhaal over de ongeneeslijke ziekte van hun twee kindjes bracht afgelopen weekend veel teweeg. De donaties stromen binnen.

Lees meer

Man (18) mishandeld in het centrum van Bergen op Zoom, viertal opgepakt

Een man van achttien uit het Zeeuwse Sint-Annaland is zaterdag door vier jongeren mishandeld in het centrum van Bergen op Zoom. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het viertal is aangehouden. Het gaat om twee jongens van zeventien, een jongen van zestien en een man van twintig.

Lees meer

Zo voelt het om voor heel eventjes Mathieu van der Poel te zijn

Dat Mathieu van der Poel behendig is op een fiets, weten we natuurlijk allang. Hoe het voelt om deze alleskunner op de fiets te zijn, kunnen echter maar weinigen zich voorstellen. Dankzij beelden die zijn ploeg Alpecin-Fenix maandag via social media deelde, kun je je nu echter eventjes (één minuut en 53 seconden om precies te zijn) Mathieu van der Poel wanen.

Lees meer

Avondklokrelschopper hoort forse straf eisen: 'Ik schaam me gewoon'

Een man van 44 uit Oss die mee zou hebben gedaan aan de avondklokrellen in Den Bosch, heeft maandag 15 maanden celstraf horen eisen. De man stelde dat hij per ongeluk tussen de relschoppers terecht was gekomen, maar uit beelden blijkt dat hij wel degelijk heeft meegedaan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant